Abonats

No puc assistir a una funció, què puc fer?

Com realitzar un canvi?

Es pot comprar un abonament popular i fer un canvi de funció a un altre cast, i viceversa d’un reduït o de temporada a un popular?

Com puc posar a la venda una localitat?

He perdut la targeta d'abonat i tinc funció, què puc fer?

Com puc sol·licitar un canvi de modalitat de pagament de l'abonament?

Com puc abonar-me?

Tinc prioritat en la compra d'entrades?

Per què no hi ha abonament de gent gran?

 

No puc assistir a una funció, què puc fer?

Si un dia no pot assistir a la funció de l'espectacle assignat, el Liceu ofereix la possibilitat als abonats de canviar el dia de la funció dels espectacles del seu abonament, sempre i quan hi hagi localitats disponibles i limitat a un canvi per funció:

  • Torns de temporada (A, B, C, D, E, T, H): es pot sol·licitar un canvi per tots els dies de funció de l’abonament.
  • Torns reduïts (F, G): es pot sol·licitar un canvi per dos dies de funció dins l’abonament.
  • Torns populars (PA, PB, PC, PD, PE): es pot sol·licitar un canvi per dos dies de funció dins l’abonament.

Com realitzar un canvi?

Els canvis es poden realitzar per internet directament des de la Zona personal de l’abonat. Més informació

Es pot comprar un abonament popular i fer un canvi de funció a un altre cast, i viceversa d’un reduït o un de temporada a un popular?

Els abonats de torns populars poden canviar a altres funcions del mateix títol amb torn popular. Si es vol fer el canvi a una funció on no hi ha assignat un cast popular caldrà abonar la diferència.

Els abonats de torns de temporada o reduïts poden canviar a altres funcions del mateix títol amb torn popular. En cas de fer el canvi a altres funcions assignades a torns populars no es retornarà la diferència.

Com puc posar a la venda una localitat?

Per a cada espectacle i en funció de l'aforament existent a la venda, el Liceu es reserva, en exclusiva, el dret a decidir quins espectacles, torns, funcions, nombre de localitats i zones de preu s'admeten com a localitats dels abonats per oferir-les a través del Servei de Devolucions de Localitats. 

Cal trucar al servei a l'abonat 93 485 99 13 de 9'30 a 19 h.

He perdut la targeta d'abonat i tinc funció, què puc fer?

Podeu anar a les taquilles amb el DNI i us faran la impressió del tiquet per a que pugueu entrar. S'haurà d'abonar 1 € per tiquet.

I si definitivament creieu que no la trobareu, caldrà demanar un duplicat. En cas de pèrdua de la targeta d'abonament, podeu sol·licitar un duplicat a través del nostre web o a la mateixa taquilla. Aquest servei té un cost de 6 € per targeta.

Com puc sol·licitar un canvi de modalitat de pagament de l'abonament?

Cal sol·licitar-ho per escrit:

Com puc abonar-me?

Els abonaments es poden sol·licitar des de l'apartat Abonaments del web, emplenant la butlleta corresponent. 

Tinc prioritat en la compra d'entrades?

Els abonats gaudeixen de dos períodes de venda preferent abans que el públic general: primer per a les entrades fora d’abonament i després per a la resta de la temporada.

Per què no hi ha abonament de gent gran?

El fet de que hi hagi menys programació no ha permès fer un abonament de gent gran, ja que no tenim prou funcions. Recordem que els més grans de 65 anys compten amb un 30% de descompte en la compra d'entrades el mateix dia de l’espectacle. També es poden abonar a algun abonament popular, que podran renovar automàticament i gaudir de tots els avantatges dels abonats.