Visites

El Gran Teatre del Liceu, conegut com “el Liceu”, és un dels teatres d’òpera més importants del món. Situat a La Rambla de Barcelona,  ha estat escenari des de 1847 de les millors produccions internacionals i ha acollit reputats cantants i directors internacionals. La seva espectacular Sala de Concerts i altres espais l’han convertit en un dels espais més emblemàtics de Barcelona i una visita imprescindible de la ciutat.  

El Teatre disposa d’un ampli horari de visites, que inclouen el Vestíbul, la Sala de Concerts, el Saló dels Miralls, el Cercle del Liceu i el Foyer. La millor manera de conèixer aquesta joia arquitectònica i aproximar-se al fascinant món de l’òpera.  

-Visita guiada

Inclou la visita al Vestíbul, la Sala de Concerts, el Saló dels Miralls i el Cercle del Liceu, que acull una de les millors col·leccions modernistes de Catalunya. 

-Visita exprés

Ofereix la possibilitat de visitar els seus espais més representatius: Vestíbul, Sala de Concerts, Saló dels Miralls i Foyer. 

-Visita premium al rere-escenari

Coneixeràs les àrees privades del Teatre acompanyat per un guia especialitzat. La visita inclou també els camerinos, i sales d’ assaig, entre altres espais.

-Visites escolars

Un recorregut pels espais públics del Liceu, des d'un punt de vista històric i artístic, adaptat al grup, segons les edats, des de primària a secundària.

Nota: el Teatre disposa d’una temporada operística estable. Diverses activitats poden alterar part del recorregut.   

Visita virtual