Visites exprés

Vine a visitar el Liceu, un dels teatres d’òpera més grans del món. Coneix la seva impressionant sala de concerts i els seus espais de gran bellesa que l’han convertit en un dels espais més emblemàtics de Barcelona.

Diàriament el Gran Teatre del Liceu ofereix la possibilitat de visitar els seus espais més representatius: la sala, el vestíbuls, els seus salons…

Inclou els espais més emblemàtics del Liceu

El Vestíbul històric, d''estil eclèctic basat en el Renaixement, ha estat restaurat amb un criteri de funcionalitat i se n'ha respectat l'elegància original.La Salaés una rèplica exacta de la impressionant Sala original en forma de ferradura, dissenyada per l'arquitecte Miquel Garriga i Roca l'any 1847.El Saló dels Miralls, la sala de descans històrica i de gran elegància d’estil eclèctic. Decorada amb pintures al·legòriques al sostre i textos referents a l'art i a la música.El Foyer, el nou espai situat sota la platea de la Sala.

La visita té una durada aproximada de 20 minuts, acompanyada per un guia expert.

Horari: a les 11.30h, 12.00h, 12.30h i 13.00h, de dilluns a diumenge
Preu: 5,5 €

Compra entrades visites

Amb la col·laboració d'Amics del Liceu.

Per causes tècniques i/o artístiques, o si altres circumstàncies ho exigeixen,el Liceu es reserva el dret a tancar el Teatre o alguns dels espais que es visiten.

Visita virtual
Informació i reserves

La Rambla, 51-59
08002 Barcelona
Tel. 93 485 99 14
visites@liceubarcelona.cat