Visites guiades

Vine a visitar el Liceu, un dels teatres d’òpera més grans del món. Coneix la seva impressionant sala de concerts i els seus espais de gran bellesa que l’han convertit en un dels espais més emblemàtics de Barcelona.

Diàriament el Gran Teatre del Liceu ofereix la possibilitat de visitar els seus espais més representatius acompanyat i explicat per un guia expert: la sala, el vestíbul, el Saló dels Miralls i el Foyer.

Inclou els espais més emblemàtics del Liceu.

El Vestíbul històric, d''estil eclèctic basat en el Renaixement, ha estat restaurat amb un criteri de funcionalitat i se n'ha respectat l'elegància original.La Salaés una rèplica exacta de la impressionant Sala original en forma de ferradura, dissenyada per l'arquitecte Miquel Garriga i Roca l'any 1847.El Saló dels Miralls, la sala de descans històrica i de gran elegància d’estil eclèctic. Decorada amb pintures al·legòriques al sostre i textos referents a l'art i a la música. Visita virtual

El Foyer, el nou espai situat sota la platea de la Sala.

La visita guiada té una durada aproximada de 50 minuts.El Cercle del Liceu. De dilluns a divendres la visita guiada inclou també l'entrada al Cercle, un club privat que comparteix edifici amb el Teatre i que és un magnífic exponent del modernisme català. Conté obres d'art pictòriques i decoratives excepcionals, i una col·lecció de pintures d'en Ramon Casas. El Cercle es troba dins de la Ruta del Modernisme de Barcelona.

  

  

La visita guiada incloent l'accés al Cercle té una durada aproximada de 1 h i 20 minuts.

Horari: a les 10.00h, de dilluns a diumenge
Preu: de dilluns a divendres (incloent Cercle): 11,5 €

          Dissabtes i diumenges (sense Cercle): 10,5 €

Amb la col·laboració d'Amics del Liceu.

Per causes tècniques i/o artístiques, o si altres circumstàncies ho exigeixen,el Liceu es reserva el dret a tancar el Teatre o alguns dels espais que es visiten.

Avisos

Per raons tècniques i artístiques, els dies 14, 15, 22 i 23 de març no hi haurà visites al teatre.

 

Visita virtual
Informació i reserves

La Rambla, 51-59
08002 Barcelona
Tel. 93 485 99 14
visites@liceubarcelona.cat