Visites guiades

Inclou la visita al Vestíbul, la Sala de Concerts, el Saló dels Miralls i el Cercle del Liceu, que acull una de les millors col·leccions modernistes de Catalunya. 

Durada: 50 minuts

Horari: De Dilluns a divendres. A les 9,30 i a les 10,30h

Preu: 16 €

Idiomes: català, castellà, anglès i francès

Inclou: Vestíbul, Sala de Concerts, Saló dels Miralls i Cercle del Liceu

NOTA: Des de l’1 de maig de 2016 fins l’1 de setembre de 2016 (ambdós inclosos) el Teatre no realitzarà visites guiades. Aquestes seran substituïdes per visites express.

Informació i reserva de grups

El Gran Teatre del Liceu ofereix als visitants, tant per espectacles com per visites guiades, condicions especials per a grups. Per més informació preguem es posin en contacte amb el Servei de Localitats tiquets@liceubarcelona.cat o amb el Servei de Visites visites@liceubarcelona.cat

Amb serveis i preus especials, li ajudaran a fer de la seva visita al Liceu una visita inoblidable.

Telèfon: 93 485 99 14

Recorregut

La visita comença al Vestíbul del Teatre, d'estil renaixentista i notable elegància, i que és punt de trobada dels prop de 15.000 abonats que té el Teatre al llarg de la temporada. 

Segueix per la Sala de Concerts, una rèplica exacta de la impressionant sala original en forma de ferradura, dissenyada per l'arquitecte Miquel Garriga i Roca l'any 1847. Amb prop de 2.300 places acull la temporada permanent d’òpera, concerts, recitals i dansa.

El següent punt de visita és el El Saló dels Miralls, que durant molt anys ha estat lloc de trobada de la burgesia catalana i que actualment acull públics de tota classe i condició. Visita virtual

La visita finalitza al Cercle del Liceu, un club privat d’estil anglès, fundat l’any 1847, que comparteix edifici amb el Liceu. Acull una de les millors col·leccions modernistes de Catalunya. Al llarg de les seves estances, profusament decorades, hi trobem  un conjunt únic de quadres de Ramon Casas, Modest Urgell, Santiago Rusiñol, Francesc Miralles i Alexandre de Riquer, entre d’altres.>Nota: el Teatre disposa d’una temporada operística estable i diverses activitats que poden alterar part del recorregut.   

Visita virtual
Informació i reserves

La Rambla, 51-59
08002 Barcelona
Tel. 93 485 99 14
visites@liceubarcelona.cat