Visita Premium Rere-escenari

Horari: visites concertades per a grups, en dates i hores determinades.

Informació i reserves:


Tel.:  93 485 99 14

visites@liceubarcelona.cat

 

Vols descobrir què amaga el Liceu darrera de l’escenari?

Coneixeràs les àrees privades del Teatre acompanyat per un guia especialitzat.

 L'escenari, l'àrea més gran de tot el conjunt, és el nucli al voltant del qual s'organitza tot l'edifici . Està preparat per acollir representacions d'òpera, dansa, recitals i concerts simfònics. El seu fossat acull l’activitat de l’Orquestra Simfònica del Liceu, que juntament amb el Cor del Liceu, constitueixen els cossos artístics estables del Teatre. 

En un nivell inferior i amb una profunditat de 16 metres, la caixa escènica permet emmagatzemar i muntar les produccions. En aquest nivell es poden veure les plataformes mòbils que permeten desplaçar mecànicament grans escenografies i tenir en cartell simultàniament diferents espectacles.

La visita inclou també un recorregut per camerinos, sales d’ assaig, entre d’altres espais.  És l’autèntic cor del Liceu i la millor manera de aproximar-se al fascinant món de l’òpera.

Nota 1: el Teatre disposa d’una temporada operística estable. Diverses activitats que poden alterar part del recorregut.  

Nota 2Tot i que les Visites Premium-Rere escenari són per a grups de màxim 20 persones, durant aquesta temporada el Teatre organitza cada primer diumenge de mes una visita a l’escenari  a les 9:15 per a que la gent s’hi pugui apuntar a nivell individual. Les dates d’aquestes visites són:

1 març 2015

5 abril 2015

3 maig 2015

7 juny 2015

5 juliol 2015

3 agost 2015

Durant el recorregut es visita l'escenari, les sales d'assaig, camerinos, la Sastreria i la Sala de Caracterització. La visita no inclou cap espai públic del Teatre ( Sala, Saló dels Miralls o Foyer).

Cal tenir present que no és una visita apta per a persones amb problemes de mobilitat i que no és permesa la visita als menors de 14 anys.

El preu d’aquesta visita és de 18€.

Visita virtual