Espectacles externs

Shen Yun

Dissabte 15 d'abril a les 20h
Diumenge 16 d'abril a les 16h i 21h
Gran Teatre del Liceu

Compra ara

(No és permès l'entrada a menors de 5 anys)

Travessi les portes d’una civilització perduda

On antigues llegendes prenen vida

On la música i la dansa connecten Cel i Terra

L’espera un viatge inspirador

“Un espectacle fascinant de ballarins, músics i cantants reclamant la herència l'herència de la cultura divinament inspirada de la Xina.” - Donna Karan, icona de la moda

“Estic completament encantat.” - SAR Príncep Michael de Kent

Experimenti una Cultura Divina
QUE NO POT VEURE A CAP ALTRE LLOC

La Xina va ser una vegada coneguda com la Terra del Diví. Milers d’anys enrere, els xinesos creien que la seva cultura era un regal sagrat del cel. Aquest antic món d’esplendor s’havia perdut... Però ara pot veure’l reviure a l'escenari.

Deixi que Shen Yun el porti a un viatge màgic i nosaltres compartirem amb vostè el bell món de la divina civilització xinesa. Dansa clàssica xinesa, danses ètniques i folklòriques, vestits autèntics i escenaris que treuen l’alè explicaran les històries, acompanyats per un encantador so orquestral. És una esplèndida experiència que el deixarà sorprès i inspirat.

“Fora d’aquest món, no hi ha paraules per descriure-ho.” - Christine Walewska, violoncel.lista mundialment reconeguda, va veure Shen Yun quatre vegades

Una Gran Producció de Dansa
El porta a una aventura inoblidable

És una de las formes d’art més exigents. Comparteix un ancestre comú amb les arts marcials i te té una història de milers d’anys. Els seus dramàtics salts, girs i tècniques de vol alt han influït en altres formes d’art, des del ballet modern a la gimnàstica. És la dansa clàssica xinesa, i és emocionant veure-la.

En una innovació única de Shen Yun, els ballarins interactuen fluidament amb grans fons animats. Junts amb els enlluernadors vestits, aquests fons animats us situen directament a l'escena, transportant-vos instantàniament a un altre lloc i un altre temps.

“Les danses eren gracioses, delicades i belles.” - Anna Liceica, ex-solista del American Ballet Theatre

Llegendes, Herois i Miracles
Vegi reviure antics mites

A tothom li agrada una bona història, i la cultura xinesa té 5000 anys plens d’elles. Èpiques històriques, clàssics literaris intemporals i folklore místic construeixen aquest món de deïtats i màgia. Cada funció de Shen Yun inclou curtes històries ballades d'herois que lluiten amb dimonis, volen al cel i visiten palaus al fons del mar. Embolcallats d’acció, valor i humor, aquests contes expressen la saviesa i virtuts de la Xina antiga.

“El poder dels arquetips i de les narratives era sorprenent. Va ser una experiència extraordinària.” - Cate Blanchett, actriu guanyadora del Òscar de la Acadèmia

Vibrant Diversitat
Explori Tradicions Ètniques i Folklòriques

Shen Yun el traslladarà a llunyans pics nevats a una celebració sagrada tibetana, A il·limitades sabanes entre els genets mongols o al nord-est de la Xina a una exuberant dansa del mocador. Vostè descobrirà com la Xina realment hostatja dotzenes de grups ètnics diferents i tradicions folklòriques nacionals amb els seus vestits i estils de dansa característics. S’astorarà davant la bellesa acolorida de la cultura tradicional xinesa.

Una explosió de color i so” - Charlotte Observer

“...el que han fet és pura màgia. Cal veure-ho per creure-ho!" - D. Luis del Olmo

Inspiradora i captivadora
Melodies que capten l’esperit de la Xina antiga

La música ha tingut poders místics tot al llarg de la història xinesa. L’Emperador Groc la va emprar per derrotar al seu més gran enemic. Confuci proclamava que podia ajudar a governar un país. Els antics xinesos inclús creien que podia curar.

“Una explosió de color i energia... El vestuari és d’una gran bellesa, tot ell està confeccionat a mà” - El País

La música és una part tan gran de cada funció de Shen Yun- des de l’orquestra en viu que acompanya cada dansa fins als solos instrumentals i vocals a sobre de l’escenari. L'orquestra de Shen Yun és increïblement única, barrejant harmoniosament la grandària d’una orquestra occidental amb la distintiva bellesa dels antics instruments xinesos. El resultat és un so vívid i magnífic amb un ampli rang emocional- perfecte per reviure l’ànima d’una antiga civilització.

Cantants
El teatre xinès primerenc i l'òpera europea varen compartir la mateixa tècnica de cant, que després es va perdre. Els cantants de Shen Yun han retornat aquesta tècnica a l'escenari modern.

Erhu
L’Erhu té una història de més de 4000 anys. Encara que només té dues cordes, pot expressar un ampli rang d’emocions i es diu que s’assembla al màxim a la veu humana.

L'Orquestra
L'única orquestra occidental-oriental de Shen Yun acompanya cada funció.

Descobreixi una Xina Diferent
Vostè no pot veure l'autèntica cultura xinesa que presenta Shen Yun enlloc més. Ni a la mateixa Xina, on el Partit Comunista que governa veu a la cultura tradicional com una amenaça al seu poder. Va intentar d’arrasar aquesta herència i gairebé ho aconseguí.

Però 10 anys enrere, un grup d’artistes xinesos es van ajuntar a Nova York. Van crear Shen Yun i han retornat aquesta cultura des de la vora de L'extenció. Encara que Shen Yun encara no pot actuar a la Xina, ara està celebrant aquesta antiga cultura arreu del món. Aquesta és la raó per la qual molta gent inclús viatja a fora de la Xina especialment per veure Shen Yun.

“L'antiga saviesa xinesa que transmet no tan sols beneficiarà a la gent xinesa, també al món sencer.” - Ted Kavanau, productor fundador de CNN HeadlineNews

Al costat de les antigues llegendes, Shen Yun presenta la commovedora història de la gent que practica FalunDafa a la Xina d’avui. Afronten una terrible persecució, però continuen seguint els principis tradicionals de veritat, compassió i tolerància. Aquestes danses han esdevingut favorites degut als a causa dels sentiments de valor i esperança que inspiren.

Aprengui més a: ShenYun.com/ChallengesWeFace

Art que nodreix l’ànima
Energia inspiradora

Experimenti la vertadera diferència de Shen Yun

L’art pot fer més que fer-nos somriure. És un llenguatge universal que no coneix límits culturals. Ens pot inspirar i animar. A la Xina antiga, els artistes creien que, per a fer art veritable, a més de dominar el seu ofici, havien de cultivar la bondat i la puresa interior. Avui, els artistes de Shen Yun continuen aquesta noble tradició.

Shen Yun agafa virtuts intemporals- ideals com lleialtat, humilitat i compassió- i presenta el que és bell i bo en una experiència teatral poderosa. Pot veure aquesta energia positiva en l'autèntica alegria amb la qual aquests artistes actuen, i sentir-la molt temps després d’haver abaixat el teló.

“Em van omplir d’esperança... Les cures d’aquest món van lliscar de les meves espatlles. Vaig ser exaltat... El món es un lloc millor gràcies a Shen Yun.” - Richard Swett, ex-congressista dels EEUU

“Aquest espectacle pot purificar les ànimes de la gent. Una actuació extraordinària on cada actuació difon un missatge De compassió humana.” - Chang Fu-Sheng, President de Tang EngIron Works