Espectacles externs

The Mersey Beatles

THE MERSEY BEATLES
Dissabte 10 de desembre de 2016
Gran Teatre del Liceu - 21:30h

Compra la teva entrada per fer un viatge a Abbey Road i uneix-te a la Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band amb els Mersey Beatles que porten el so de Liverpool a l'escenari. Amb les millors cançons dels Beatles, la rèplica dels seus vestits i els instruments de l'època, aquest espectacle recrea tota l'emoció i l'energia d'un autèntic concert de John, Paul, George i Ringo. El més semblant que hi ha als Fab Four, els Mersey Beatles són naturals, vibrants i divertits.

Nascuts i criats a Liverpool, aquests músics amb molt talent van ser la banda local en el llegendari Cavern Club durant deu anys, i han estat reconeguts per la mateixa germana de John Lennon, Julia Baird, com la banda tribut "més autèntica" als Beatles que mai hagi escoltat.

Així que si desitja “Twist and Shout”, ser un “Paperback Writer”, o solament “Let it be”, aquest espectacle et transportarà a Merseyside per gaudir de la brillantor, la diversió de les cançons i la música que van conquistar el món.

Compra ara

No és permesa l’entrada als menors de 3 anys. Els nens d’entre 3 i 5 anys han d’accedir acompanyats per un tutor i, en cas de no tenir entrada no poden ocupar butaca i han d’asseure’s a la falda de l’acompanyant. A partir de 6 anys cal que comprin una entrada