Espectacles externs

The Original Glenn Miller

THE ORIGINAL GLENN MILLER ORCHESTRA
'THE IRRESISTIBLES' ANDREWS SISTERS
I L'ESPECTACULAR BALLET THE JIVING LINDY HOPPERS
Divendres 9 de desembre de 2016
Gran Teatre del Liceu, 17h

La música de tota una època Probablement el millor swing nord-americà s’amagui darrere de discs de vinil plens de pols o exitosos musicals de Brodway; el seu valor artístic i, per molts, sentimental, és innegable. La millor opció per gaudir del gran gènere musical del swing i reviure els seus grans temes, és assistir a un concert de la Glenn Miller Orchestra, una de les millors bandes que rendeix tribut al cèlebre músic d’Iowa .

Des de la seva creació, l’orquestra ha viatjat pels cinc continents i el seu repertori inclou més de 200 temes, amb clàssics com In the mood, American Patrol, Chattanooga Choo Choo y Moonlight Serenade, una de les cançons insígnies dels Estats Units.

Acompanyats per The Irresistibles Andrews Sisters i per l’espectacular ballet The Jiving Lindy Hoppers, faran moure Barcelona a ritme de swing.

Compra ara

No és permesa l’entrada als menors de 3 anys. Els nens d’entre 3 i 5 anys han d’accedir acompanyats per un tutor i, en cas de no tenir entrada no poden ocupar butaca i han d’asseure’s a la falda de l’acompanyant. A partir de 6 anys cal que comprin una entrada