Gran Concert d'Any Nou

26 de desembre de 2012
20:00

Organitzat per Promoconcert

Més informació
Promoconcert
Tel. 93 587 89 60
www.promoconcert.es

Venda de localitats
ticketmaster.es
Tel. 902 15 00 25
Caixers de "la Caixa"

Johann Strauss
GRAN CONCERT D’ANY NOU
Strauss Festival Orchestra

Inspirat en la tradicional cita musical que es celebra a Viena cada any, torna al Gran Teatre del Liceu el Gran Concert d’Any Nou rere l’èxit d’edicions anteriors, amb una atractiva selecció dels millors valsos, polques i marxes de Strauss.

La Strauss Festival Orchestra interpretarà títols tan coneguts del músic austríac, considerat el rei del vals, com Napoleón, Fiesta de las flores, Klipp Klapp, El vals del emperador o Champagne. No faltarà el vals més cèlebre de tots, El Bello Danubio azul, ni la marxa Radetzky que, al compàs dels aplaudiments del públic, sol tancar la vetllada.

Més de 5.000.000 d’espectadors ja han gaudit i aclamat la producció Strauss Festival Orchestra per tota Europa: al Musikverein de Viena, Concertgebouw de Amsterdam, la Philarmonie de Berlín, el Musikhalle de Hamburgo, el Auditorium Parco della Musica de Roma, el Gran Teatre del Liceu o el Palau de la Musica de Barcelona, el Teatro Real i el Auditorio Nacional de Música de Madrid, etc.

Aquest concert constitueix un dels moment culminants de la temporada musical de Promoconcert, no només per l’extraordinari clima festiu que envolta aquest espectacular programa sinó també per l’enorme participació d’un públic que any rere any, acudeix entusiasta al concert per festejar l’arribada del any nou.