Malú

28 de desembre de 2012
21:00

Organitzat per Concert Studio

Més informació
Concert Studio
Tel. 93 363 25 10

Venda de localitats
ticketmaster.es
Tel. 902 15 00 25
Caixers de "la Caixa"

Malú és una de les artistes pop més consolidades del nostre país, va començar la seva carrera artística al 1998 quan amb prou feines tenia 16 anys i des de llavors no ha parat de collir èxits, porta ja 15 anys en els escenaris de tota Espanya i ara també a Amèrica.

A més, al novembre d'aquest any, llança nou treball discogràfic, una recopilació de tots els duets cantats en tota la seva carrera artística i nous temes inèdits cantats també a duo.

El seu anterior àlbum “Guerra Fria” llançat a l'octubre 2010 va entrar directament al número 1 en llista de vendes i es va mantenir durant mesos en el top 10, sent fins al moment disc de platí, igual que el single "Blanco i negro", qualificat com a platí per PROMUSICAE i el qual va anar dues vegades número 1 en llistes dels 40 Principales. Aquest treball li va valer una nominació als Grammy Llatins 2011 en la categoria de Millor Àlbum Vocal Pop Femení.

Una carrera sòlida de 15 anys, més d'un milió de discos venuts, 19 discos de platí, 8 àlbums inèdits, 2 directes i 1 recopilatori al que se sumarà aquest nou àlbum que al costat del seu èxit televisiu fan que Malú sigui una de les artistes més demandades.

No podran accedir al teatre  cap menor de 16 anys que no vagin acompanyats d’un tutor o progenitor  que se’n  faci responsable d’ell.