Sant Andreu Jazz Band

7 d'abril de 2013
20h

A favor de Creu Roja Catalunya
Programa alimentació infantil

Més informació
Solsona Comunicació
93 237 49 88 

Organitzat per Rotary Club amb el suport d'Abertis

Venda de localitats
La Rambla 51-59
De dilluns a divendres de 9 a 13.30h i de 15 a 17.30h. Dissabtes i diumenges de 9 a 13.30h.

Tel. 902 15 00 25
Caixers de "la Caixa"

GALA SOLIDÀRIA

Direcció: Joan Chamorro

Amb les veus d'Eva Fernández, Magalí Datzira, Andrea Motis, Paula Berzal, Alba Armengou, Helena Pañart, Alba Esteban i Eduard Ferrer.

La Sant Andreu Jazz Band és una formació nascuda al barri de Sant Andreu (Barcelona) l'any 2006 sota la direcció de Joan Chamorro. Formada per joves d’entre 7 i 18 anys, és considerada la Big Band més jove d’Europa.

El seu debut oficial va ser al Festival Internacional de Jazz de Terrassa dins l'apartat de jazz jove. Aquell mateix any tocaven també a la primera edició del Jazz Classic Non Stop, creat per la Fundació Catalana per la Preservació i Difusió del Jazz Clàssic. 

A l'any 2007 van tornar al Festival Internacional de Jazz de Terrassa, altra vegada dins de l'apartat de jazz jove, i al Festival de Jazz de Barcelona, primer a l’Auditori i després compartint escenari amb la Locomotora Negra al Palau de la Música.

A partir d’aquell moment, la seva participació a festivals de jazz com per exemple el de Barcelona, Tarragona, Andorra, Girona, Terrassa, Arenys de Mar o Granollers, fa que la SAJB es consolidi com a projecte pedagògic musical, reconegut i avalat per músics de renom internacional com Jesse Davis, Terrel Staford, Dick Oatts, Kenn Peploswky, Bobby Gordon, Perico Sambeat, Ricard Gili o Ignasi Terraza,  entre d’altres.

Durant els seus 6 anys de trajectòria, la Sant Andreu Jazz Band també ha tingut l’oportunitat d’actuar a  Europa, a llocs  tan destacats com Marciac o Aix en Provence.

El seu repertori està format per més de 50 temes en constant renovació, on trobem peces de les diferents èpoques del Dixieland, New Orleans, Swing, Big Band, Bebop, Funky i Jazz Vocal.