Candela y Los Supremos

3 de novembre de 2013 a les 12h

Venda de localitats

Tel. 902 15 00 25
Punts de Venda i Horaris: 
De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h i de 15:00 a 17:30h. La Rambla, 51-59
Caps de setmana: de 9:30h a 13:30h

Té set anys. Es diu Candela. Li agraden els entrepans, la pizza i el color rosa. Entre els seus grups preferits hi ha La Casa Azul, Anni B. Sweet, La Bien Querida, Manos de Topo, Klaus and Kinski, Wilco i Black Keys... en resum, els grups que acostumen a escoltar els seus pares. Perquè a casa la Candela, la música sempre hi ha estat present. De fet, el seu pare ha format part d'altres bandes indies nacionals com Mamut (Subterfuge) o Minimal (Blanco y Negro), entre altres. 

Ara, Candela i els seus pares, Los Supremos (Eduardo Nebot i Judith Saladrigas) han aconseguit fer de la seva afició (la música), una activitat familiar, ja que acaben de muntar el seu propi grup, 'Candela y Los Supremos, una manera de passar temps junts alhora que es diverteixen. Una banda diferent, capitanejada per la Candela i amb una frescor inusual. Música pop amb bases enganxoses i rítmiques.

Formaran part del MÚSIQUES SENSIBLES, presentant el seu primer treball 'Animaladas' . Un disc de pop electrònic en el qual Candela y Los Supremos aconsegueixen retratar-los a la perfecció amb unes lletres plenes d'humor, directes i divertides. Una manera d'aprendre en família sense perdre el ritme.