Carmina Burana, Carl Orff / 9a Simfonia, Beethoven

25 de desembre de 2013 a les 18h
Organitzat per Promoconcert

Informació
www.promoconcert.es
Tel. 93 587 89 60

Venda de localitats

Tel. 902 15 00 25
Punts de Venda i Horaris: 
De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h i de 15:00 a 17:30h. La Rambla, 51-59
Caps de setmana: de 9:30h a 13:30h

Carmina Burana, l’obra més famosa de Carl Orff, és un cant a la vida, a l’amor, al ball, la beguda i l’hedonisme, però sempre estant pendent dels designis del destí. Basada en 24 poemes llatins medievals, l'esperit despreocupat dels quals contrasta vivament amb els conceptes tradicionals de la vida i la mort a l'edat mitjana. Aquesta cantata radical i potent per a cor a gran escala, orquestra i solistes va ser un gran èxit en la seva estrena el 1937. La seva popularitat a tot el món des de llavors l'ha convertit en una ferma favorita entre cantants i públic per igual. Anirà acompanyada de la 9a Simfonia de Beethoven amb el seu immortal Himne de l'Alegria.

L’Orquesta Sinfónica Ucrainiana consagrada com un dels organismes orquestrals més destacats del seu país, ha desenvolupat al llarg dels anys una intensa activitat nacional i internacional, actuant en les principals sales d’Espanya i Europa,  interpretant un repertori ampli i divers.

El Coro de la Filarmónica Nacional de Sarátov, en el seu repertori,  té més de 400 composicions de diverses èpoques, estils i gèneres,  amb una especial preferència   per la música folklòrica del seu país, alhora que és un excel•lent intèrpret del repertori clàssic coral i simfònic-coral de tots els temps.