El Trencanous

29 de desembre de 2013 a les 19h
Organitzat per Promoconcert

Informació
www.promoconcert.es
Tel. 93 587 89 60

Venda de localitats

Tel. 902 15 00 25
Punts de Venda i Horaris: 
De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h i de 15:00 a 17:30h. La Rambla, 51-59
Caps de setmana: de 9:30h a 13:30h

El gran ballet de Nadal

La vistositat de la seva escenografia i vestuari, la màgia de la seva història, els seus imaginatius personatges i la música universal de Txaikovski han convertit El Trencanous en un clàssic del Nadal, ideal tant per als més petits com per als adults.

Sota la forma de conte infantil, les joguines cobren vida la nit de Nadal, i arrosseguen a la protagonista a viure màgiques aventures. El ballet és una faula d'esperit nadalenc que parla de l'enyorança per la infància perduda i el xoc entre la realitat dels adults i el món dels somnis dels infants.

El ballet, un dels més coneguts de Txaikovski, amb coreografia original de Lev Ivanov i llibret de Marius Petipa, deriva d’un text d’Alexandre Dumas pare que es va inspirar al seu torn en el cèlebre conte d'ETA Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins.

Més de 40 ballarins en escena, aquesta sumptuosa producció del Ballet del Teatre Jacobson de Sant Petersburg amb l'Orquestra Simfònica Estatal Russa de Rostov capturen tota la bellesa i el drama de l'autèntic ballet romàntic, un clàssic atemporal que apel·la a qualsevol generació.