Luthea Salom + Petrus

1 de desembre de 2013 a les 21.30h

Venda de localitats

Tel. 902 15 00 25
Punts de Venda i Horaris: 
De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h i de 15:00 a 17:30h. La Rambla, 51-59
Caps de setmana: de 9:30h a 13:30h

Cantant/guitarrista/compositora indie/folk amb pinzellades naïfs.

Luthea Salom ha viscut entre Nova York , on forma part de l’escena  musical  i on és considerada una de les millors solistes locals i Barcelona. Ha begut, incansable, de les influències dels diferents països i de la gent que s'ha anat trobant pel camí, ampliant així el seu registre. La seva música d'autor recorda a la de Emiliana Torrini, Russian Red, entre altres. Ha telonejat  a Alanis Morissette, Nils Lofgren, Dan Bern, Norah Jones i Emmylou Harris.

De Luthea Salom s'han dit moltes coses, tot i que el fet que el mateix Lou Reed confessi que dins del seu iPod hi trobaràs la seva música, ja parla per si mateix.

La cantant torna a ser notícia. A l’octubre sortirà a la llum el seu quart treball discogràfic, The Little Things We Do ( Subterfuge Records), i que presentarà de forma molt especial  al   MÚSIQUES SENSIBLES .

Petrus és el projecte personal del músic menorquí Víctor Petrus. El seu primer àlbum titulat "To the future we belong" és un recull de cançons amb fortes influències de la música d’arrels nord-americana que es mou entre el folk intimista i els constants recursos a elements fronterers que remeten al southwest dels Estats Units.

LA PREMSA DIU…

 “Luthea destaca dels seus compatriotes.” Rolling Stone Magazine

“Històries intimistes amb un estil molt personal.”Mondo Sonoro

“Una meravella!” Jordi Basté (RAC1)

“Escoltar la Luthea et dóna ales per volar una mica més alt” Rockdelux

“La Felicitat de Luthea Salom una artista total” Julio Ruiz (Radio 3)

"Les cançons de la Luthea abracen el Folk unit al Pop més colorit sentimental i acústic."  Santi Alcanda (Radio3)