Miguel Poveda

6 de febrer de 2014 a les 21h
Organitzat per Concert Studio

Informació: www.festivalmilleni.com
Telèfon: 93 363 25 10

Venda de localitats aquí


Un gran del flamenc

Miguel Poveda s’ha convertit, gradualment, en un dels grans noms del flamenc i la cançó espanyola. Té només 40 anys i ja celebra els seus 25 de carrera musical. Una singladura que va començar a les penyes flamenques de Barcelona i que va trobar el seu primer reconeixement amb el prestigiós premi de la Lámpara Minera guanyat al festival de ‘cante’ de La Unión. El recorregut discogràfic de la seva fulgurant trajectòria començaria amb “Viento del este” editat pel prestigiós segell independent Nuevos Medios.

La seva condició de paio i català li han servit per apropar-se a altres estils, atrevint-se fins i tot amb un “Desglaç” on fa versions de textos catalans mesclant el flamenc amb el tango, el bolero i el jazz. La seva heterodòxia l’ha dut també a apropar-se a la música orquestral, al qawwali pakistanès i a la ‘copla’, a més de col·laborar amb una llarguíssima llista d’artistes que inclou a Isabel Pantoja, Pedro Guerra, Mariza, Zenet, Perico Sambeat o Marina Rossell. Al seu darrer disc d’estudi, “arteSano”, hi col·laboren Paco de Lucía i Manolo Sanlúcar.

Per tal de celebrar el seu quart de segle trepitjant els escenaris va oferir, el passat 21 de juny, un concert especial a Las Ventas de Madrid, on va estar acompanyat per Joan Manuel Serrat, María Dolores Pradera, Carmen Linares i Lole Montoya. Ara ha preparat una altra vetllada d’aniversari, adequada al majestuós recinte del Gran Teatre del Liceu.