The Mississippi Gospel Choir

25 de desembre de 2013 a les 21.30h
Organitzat per Promoconcert

Informació
www.promoconcert.es
Tel. 93 587 89 60

Venda de localitats

Tel. 902 15 00 25
Punts de Venda i Horaris: 
De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h i de 15:00 a 17:30h. La Rambla, 51-59
Caps de setmana: de 9:30h a 13:30h

Nadal a ritme de Gospel

Hallelujah! Proposa un recorregut intens per les cançons espirituals del segle XIX, de profundes arrels religioses fins a un homenatge a les cançons protesta i marxes per la llibertat, on no falten temes tan coneguts com Oh Happy Day! Un creixent remolí de paraules i música que arrossega al públic a unir-se a un espectacle que s’ha convertit en un clàssic de Nadal.

Les grans veus de la música negra tornen per setena vegada al nostre país amb una renovada proposta per fer vibrar de nou al públic amb una barreja de vitalitat i espiritualitat engalanada amb ritmes de funk i blues.

Mississippi Gospel Choir està format per 20 artistes que aconsegueixen plasmar la història del Gospel en un recorregut únic per les arrels d’aquesta música. Amb cèlebres cançons transmeten un missatge de pau i solidaritat més enllà de les fronteres, creen autèntics himnes que contagien d’entusiasme al públic.

JEFFREY MURDOCK, director

El pastor Jeffrey Allen Murdock Jr. va néixer a Biloxi, Mississippi, i es va graduar en Educació Musical en el Southern Mississippi University. Ha dirigit nombrosos grups corals, entre els que destaquen The Mississippi Gospel Choir, The Voices of the Triumph, The Cast Wide Martin Luther King, Jr., Mass Choir i the Coast Wide Thanksgiving Chorus. A més de la seva activitat com a director del cor, Jeffrey Murdock ha desenvolupat una important carrera com a cantant, participant en nombrosos musicals i òperes.

Destacat educador i investigador, va ser finalista en la Singing Convention de l’Associació Nacional de Mestres. Ha investigat en Literatura Vocal conjuntament amb el doctor William Grant Still i prepara el seu doctorat en direcció vocal i orquestral a la Universitat de Michigan.

Ha realitzat nombroses gires per Estats Units i per l’estranger. Actualment desenvolupa una important tasca amb el grup Minister Jeffrey Murdock and Triumph, en el què es reuneixen veus de diverses nacionalitats amb l’objectiu de fer arribar l’evangeli a tot el món.