Petruixka amb IT Dansa
A L'Auditori de Cornellà
Abril 2014
Petit Liceu Escolar

Petruixka

Adaptació del ballet Petruixka, d’Ígor Stravinski (1882-1971)

La narració de  l’argument que es fa al començament de l’espectacle fa entenedora la història del  titella Petruixka, que per art de màgia pren vida i s’ enamora  de la Ballarina. Tot s’embolica quan un tercer personatge, el Moro, vol mostrar el seu amor per la Ballarina i es produeixen moments de gelosia i baralles. 

Petruixka és una història de titelles, representada per ballarins que prenen vida i intenten ser persones, per aprendre a estimar. Amb l’alumnat, podeu treballar l’educació emocional; trobareu activitats concretes en la GUIA DIDÀCTICA. L’espectacle és molt ric en elements visuals que van apareixent en escena captivant l’atenció de petits i grans. El ballet es divideix en quatre quadres, que els trobareu ben explicats en la GUIA DIDÀCTICA. 

La música d’Strawinski que acompanya l’espectacle l’escoltareu en un  enregistrament fet  per l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu.


Dirigit a

Educació Primària, cicles inicial, mitjà i superior.


Guies didàctiques

Incorpora breument la història de la dansa i també un recorregut sobre l’art dels titelles, així com les il·lustracions dels personatges i activitats per preparar l’assistència a l’espectacle, entre d’altres. 

Guia didàctica       

Més informació


Formació per al professorat

NOVA DATA: divendres 31 de gener de 2014 a les 12h.

Activitat gratuïta

Més informació


Proposta d'activitats participatives

Us proposem un activitat participativa: després d’haver vist l’espectacle, ens envieu un dibuix d’un dels personatges en el que quedi ben reflectida l’emoció que sent: un Petruixka enamorat, una Ballarina contenta, un Mag enfadat...allò que més us vingui de gust. Farem un  lloc a la nostra web per tal que tots els nens i nenes pugueu veure els dibuixos que hem rebut. Envieu-los a: servei.educatiu@liceubarcelona.cat.

  

Servei educatiu
Abril 2014
Auditori de Cornellà
Dimecres 2 11:00 -
Dijous 3 11:00 -
Divendres 4 11:00 -
Dilluns 7 11:00 -
Dimarts 8 11:00 -
Dimecres 9 11:00 -

Venda sessions escolars

PAE 

Preus

Sessions escolars 6,50 €

Teatre

L'Auditori de Cornellà
Albert Einstein, 51
08940 Cornellà de Llobregat
Més informació

Informació addicional

  • Durada aprox: 60 minuts
  • A partir de 6 anys