Òpera a Secundària
Al Teatre-Auditori de Sant Cugat
Maig 2015
Petit Liceu Familiar

Presentació

ÒPERA A SECUNDÀRIA

El Liceu ha recuperat aquesta temporada el Concurs de composició d’òperes, ÒPERA A SECUNDÀRIA en el qual es premia una òpera inèdita adreçada específicament a l'alumnat de secundària. El guanyador de la quarta edició ha estat Mario Ros. L’obra es representarà durant la temporada del Liceu. El concurs té com a patrocinador Bankia. 

L’obra tindrà com a protagonistes a nois i noies de secundària, que podran viure una experiència artística excepcional, ja que com a cloenda arribaran a estrenar l’obra al Teatre Auditori de Sant Cugat, acompanyats per la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC).


L'obra

Oh, l’amor, òpera en un sol acte.
Guanyadora del IV Concurs de composició d’òperes, ÒPERA A SECUNDÀRIA
Autor: Mario Ros Vidal


Resum argumental

L’Ernest, vidu des de fa dos anys, viu una vida afable i ordenada amb els seus tres fills, dues noies i un noi. La tranquil·litat, però, desapareix en el precís moment en el que el petit, en Marcel, comença a sortir amb una companya de classe, l’Annabel·la.

La germana mitjana, la Marta, dóna l’alerta a la resta de la família i comencen les tensions. El pare, llavors, decideix que en Marcel ha d’anar a veure a una psicòloga, la Nancy Jung. Aquesta, però, opina que el que s’ha de fer és una teràpia familiar!

Els rols dins la família, les tensions entre germans, el respecte pels altres..., tot anirà sortint en la teràpia conjunta. Allò que havia d’adreçar el comportament del petit, acabarà girant completament les vides de tots els components d’aquesta història, inclosa la de l’Ernest i la de la terapeuta.


"El petit escuraxemeneies" de Benjamin Britten (Òpera a Secundària, 2008-2009)
Maig 2015
Teatre-Auditori Sant Cugat
Dissabte 9 10:45 -
Dissabte 9 12:45 -
Diumenge 10 10:45 -
Diumenge 10 12:45 -

VENTA DE LOCALITATS

  • Compra ara (online)
  • Telèfon
    902 53 33 53
    +34 93 274 64 11 (Internacional)
  • App Liceu (per Iphone i Android)
  • Taquilles del Liceu
    La Rambla 51-59 (mapa)

Preus

13 €