20è aniversari

Reviu l'acte celebrat el passat 6 de febrer 2017

El dilluns 6 de febrer es va celeberar l’inici dels actes commemoratius del 20è aniversari de la reobertura del Gran Teatre del Liceu que clouran el 7 d’octubre de 2019 amb una gran inauguració de temporada. Aquest aniversari, que ha estat declarat “Esdeveniment d’excepcional Interès públic” per part del govern de l’Estat, atorga un caràcter fiscal més beneficiós per les empreses i donants que hi donin suport.

Durant els propers tres anys el Teatre organitzarà diversos actes relacionats amb el 20 aniversari i treballarà sobre tres eixos estratègics: continuar sent un referent Artístic, potenciar el projecte Social i adaptar-se als nous temps a través de la Innovació.

En aquest acte es van donar a conèixer els objectius a empresaris, mecenes, societat civil, entre d'altres, amb la participació de l'Orquestra i Cor del Liceu sota la direcció del mestre i director musical Josep Pons. Els cantants Sabina Puértolas, Celso Albelo i Jorge de León també van formar part d'aquest esdeveniment que rememora un moment social únic com va ser la reconstrucció del Liceu gràcies al suport de tota la societat civil l'any 1994.

L'acte va ser presentat pels periodistes Ramon Pellicer i Cristina Puig.