Amics del Liceu

Amics del Liceu col·labora amb el Gran Teatre del Liceu en l’organització de les activitats culturals de suport al Liceu i de foment de l’òpera:

  • Visites guiades al Teatre.
  • Conferències abans de l’estrena de cadascuna de les òperes programades en la temporada a càrrec d’especialistes, i també col·loquis, debats i entrevistes amb cantants i directors.
  • Conferències i simposis sobre el món de l’òpera (música, dramatúrgia, cantants, escenografia, gestió de teatres d’òpera, etc.).
  • Exposicions temàtiques al voltant del món de l’òpera i del Liceu.

A més d’aquestes activitats, Amics del Liceu edita:

  • El llibre Temporada d’Òpera sobre les òperes de la temporada.
  • L’inventari de l’activitat artística del Liceu des de la seva inauguració –Anuari– i altres obres relacionades amb el món de l’òpera i del Liceu.
  • També promou l’aportació de fons documentals a l’Arxiu Històric del Liceu.

Conferències al voltant de la programació

Amics del Liceu organitzen conferències al voltant de la programació de la temporada d'òpera. Consulteu dins la fitxa de cada espectacle les activitats, dates i conferenciants. Són de lliure accés pels socis d'Amics del Liceu i pels Abonats del Liceu. Per inscriure’s a les conferències cal enviar un e-mail a activitats@amicsliceu.com, indicant el nom i cognoms de la persona interessada.

Properes activitats

Conferècies

Conferència a l'entorn de I puritani
Dilluns 1 d’octubre a les 19.30h

Sala del Cor del Liceu (entrada per La Rambla, 51-59)

Comencem la temporada 2018-2019 amb la darrera òpera de Vincenzo Bellini, I puritani, la història d’amor entre Elvira i Arturo en temps de la guerra civil anglesa entre puritans i reialistes, en ple segle XVII.
El baríton Enric Martínez-Castignani ens presentarà aquest títol que inaugurarà oficialment la temporada del Liceu protagonitzat per la soprano Pretty Yende i el tenor Javier Camarena.

 

Conferència a l'entorn de Candide
Dilluns 15 d’octubre a les 19.30h

Sala del Cor del Liceu (entrada per La Rambla, 51-59)

En l’any del centenari del naixement de Leonard Bernestein, el Liceu estrena un dels títols més emblemàtics del compositor, Candide, inspirada en la novel·la homònima de Voltaire.
Antoni Colomer, crític musical i gestor cultural, gran coneixedor d’aquest repertori, ens endinsarà en l’univers Bernstein per conèixer la màgia de la seva música.

Conferències realitzades: escolteu-les

 

Amics del Liceu

La Rambla 88, 2n. 08002 Barcelona
93 317 73 78 /  info@amicsliceu.com