Amics del Liceu

Amics del Liceu col·labora amb el Gran Teatre del Liceu en l’organització de les activitats culturals de suport al Liceu i de foment de l’òpera:

  • Visites guiades al Teatre.
  • Conferències abans de l’estrena de cadascuna de les òperes programades en la temporada a càrrec d’especialistes, i també col·loquis, debats i entrevistes amb cantants i directors.
  • Conferències i simposis sobre el món de l’òpera (música, dramatúrgia, cantants, escenografia, gestió de teatres d’òpera, etc.).
  • Exposicions temàtiques al voltant del món de l’òpera i del Liceu.

A més d’aquestes activitats, Amics del Liceu edita:

  • El llibre Temporada d’Òpera sobre les òperes de la temporada.
  • L’inventari de l’activitat artística del Liceu des de la seva inauguració –Anuari– i altres obres relacionades amb el món de l’òpera i del Liceu.
  • També promou l’aportació de fons documentals a l’Arxiu Històric del Liceu.

Conferències al voltant de la programació

Amics del Liceu organitzen conferències al voltant de la programació de la temporada d'òpera. Consulteu dins la fitxa de cada espectacle les activitats, dates i conferenciants. Són de lliure accés pels socis d'Amics del Liceu i pels Abonats del Liceu. Per inscriure’s a les conferències cal enviar un e-mail a activitats@amicsliceu.com, indicant el nom i cognoms de la persona interessada.

Conferècies

Conferència a l'entorn de Tosca
Dimarts 4 de juny a les 19.30h
Sala del Cor del Liceu
Activitat gratuïta amb reserva prèvia

El proper mes de juny torna al Gran Teatre del Liceu una de les òperes més populars de Puccini: Tosca. El crític musical Javier Pérez Senz ens endinsarà en aquesta magnífica història que té com a protagonistes l’odi, l’amor i la passió amb la ciutat de Roma com a teló de fons.

Per inscriure’s en aquesta activitat, cal posar-se en contacte amb l’Associació:
93 317 73 78
natalia@amicsliceu.com

 

Conferències realitzades: escolteu-les

 

Amics del Liceu

La Rambla 88, 2n. 08002 Barcelona
93 317 73 78 /  info@amicsliceu.com