Amics del Liceu va néixer l’any 1987 amb la voluntat de recolzar l’activitat del Gran Teatre del Liceu i de ser una plataforma de divulgació i suport de l’òpera i la música en general. Durant gairebé trenta anys aquest objectiu ha estat acomplert a través de les conferències, diàlegs amb els artistes, projeccions, recitals, cursos i altres activitats que, temporada rere temporada, l’Associació organitza. L’edició anual que s’edita del llibre Temporada d’Òpera ha recollit, al llarg de 25 edicions, reconegudes firmes nacionals i internacionals i obres d’artistes de gran prestigi que n’han realitzat les il·lustracions.

[[{"fid":"2992","view_mode":"gran","type":"media","field_deltas":{},"attributes":{"height":"409","width":"859","class":"media-element file-gran","data-delta":"1"},"link_text":false,"fields":{}}]]

Amb la renovació del conveni signat entre el Gran Teatre del Liceu i Amics del Liceu, l’Associació va iniciar una nova línia de col·laboració amb el Teatre per tal d’incentivar les petites donacions entre el públic melòman i convertir-se així en un col·laborador de l’activitat artística del Gran Teatre del Liceu.

Aquesta col·laboració de caràcter filantròpic s’inspira amb altres associacions d’amics de teatres d’òpera a nivell europeu i internacional i amb el convenciment que la col·laboració dels amants de la cultura és fonamental per vetllar per al seu futur.

Us convidem, doncs, a participar-hi i a formar part de l’Associació d’Amics del Liceu gaudint de les seves activitats i col·laborant amb un projecte artístic del nostre Teatre.

 Hi guanyem tots: el teatre, la cultura i la societat

93 317 73 78

www.amicsliceu.com