Autisme (TEA)

El Gran Teatre del Liceu promou una cultura inclusiva tenint en compte les necessitats de les persones amb autisme.

Gràcies al patrocini d’AENA, el Liceu engega una sèrie de serveis i accions al voltant de les persones amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) per tal de facilitar-los l’experiència de venir al Teatre. Aquí pots trobar les guies per a persones amb TEA d’accés al Liceu a mode d’història anticipativa i seqüencial, a partir de fotos i pictogrames. Aquestes guies també existeixen sobre l’espectacle Els Músics de Bremen, i de cara a la temporada 2019/20, tots els espectacles d’El Petit Liceu tindran la seva guia adaptada.  

Us informem igualment que la temporada 2019-20 inclourà una sessió relaxada per a persones amb dèficit d’atenció i/o autisme.

La sessió relaxada serà la d’Els Músics de Bremen diumenge 2 de maig a les 11h.

Com són les sessions adaptades?

  • La il·luminació de la Sala es fa amb un punt de llum (no es deixa a les fosques del tot).
  • S’ofereix una zona de relax i descans amb material per si algú té la necessitat de sortir (pilotetes anti-estrès, cubs, fulls i llapis per pintar, ...), a una o dues sales vip de mecenatge.
  • Es poden reservar butaques per aquestes famílies al costat de passadissos o llotges, per facilitar la sortida.
  • Algunes de les zones d’accés a la sala i als serveis s’acompanyaran amb rètols/senyalització provisional amb pictogrames.

Descarrega't les guies

Fomentem l’accés de les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista i a l’oci tot oferint-los experiències socials i culturals independents i dignes.