Totes les noticies

Carol Garcia s'incorpora al repartiment de 'Les contes d'Hoffmann'

  • La mezzosoprano substituirà en dues funcions -19 i 31 de gener- a Stéphanie D’Oustrac que ha cancel·lat la producció per motius de salut
  • Garcia va debutar al Teatre amb Werther la temporada 2016/17 on va cantar el rol de Charlotte en una substitució d’últim minut
  • Les funcions de Les contes d’Hoffmann s’avancen a les 18:30h i la venda general d’entrades s’iniciarà el 4 de gener a les 10h. La venda preferent per a abonats s’obrirà 48h abans, el dia 30 de desembre a les 10h

Barcelona, 21 de desembre de 2020. La mezzosoprano Carol Garcia s’incorpora al repartiment de Les contes d’Hoffmann en el rol de musa/Nicklaussendo en substitució de Stéphanie d’Oustrac que ha cancel·lat la seva participació en la producció per motius de salut, el dies que es podrà veure la interpretació de Garcia seran el 19 i 31 de gener. La mezzo catalana va participar a múltiples espectacles de El Petit Liceu i va quedar finalista el 46è Concurs Internacional Tenor Viñas la temporada 2008/09. A partir d’aquí, la mezzosoprano catalana debuta al Gran Teatre del Liceu amb una substitució d’últim moment en l’òpera de Werther de la temporada 2016/17 en el rol de Charlotte, que va cantar des de l’escari en un faristol, mentre els moviments escènics els assumia Elena Sancho Pereg.

Les contes d’Hoffmann, que s’estrenarà al Liceu el dia 18 de gener, també avançarà l’horari de les seves funcions a les 18:30h per permetre a tot el públic poder retornar a les seves cases abans del toc de queda establer per les restriccions de la pandèmia. La funció del diumenge dia 31 de gener es mantindrà a les 17h.

La venda general de les entrades de l’òpera de Offenbach s’iniciarà el 4 de gener a les 10h (la venda preferent per a abonats s'iniciarà el dia 30 a les 10h).

 

Carol García ha guanyat premis en concursos de cant amb el Montserrat Caballé, el Francesc Viñas, Belvedere i Operalia. A més, formà part de l’Atelier Lyrique de l’ Opéra National de Paris. Especialista en el repertori rossinià i barroc, ha cantat títols com Il barbiere di Siviglia a ciutats com Massy, Bordeus, Montreal, Palma de Mallorca, La Corunya, Pamplona, Parma o Milwaukee; L’italiana in Algeri a Montpeller, així com La Cenerentola a Tours, Bilbao o Eivissa. També ha cantat títols com Così fan tutteDon GiovanniL’OrfeoEl amor brujoFarnaceCarmenWertherRoméo et JulietteLa casa de Bernarda Alba o Il finto sordo en ciutats com Trieste, Barcelona, Lima, Valladolid, Madrid, Màlaga, etc.

Properament cantarà La casa de Bernarda Alba i Il barbiere di Siviglia a Màlaga, Viva la Mamma al Teatro Real de Madrid o Benamor al Teatro de la Zarzuela.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2016/17 amb Werther, tot i que abans havia participat en espectacles del Petit Liceu com La Ventafocs (2008/09 i 2013/14).