Totes les noticies

Confirmats els noms del Suite Festival 2018

Barcelona, 7 de desembre de 2017. Per quart any consecutiu el Suite Festival aposta de nou per portar al Gran Teatre del Liceu els principals noms propis de la música nacional i internacional en una programació que a partir del 23 de gener i fins el 9 de juny inclou noms com Els Amics de les Arts, Norah Jones, Luz Casal, Gregory Porter, Love of lesbian, Pablo López, Antonio José o Tony Hadley, ex-membre d’Spandau Ballet.

Els Amics de les Arts (23 gener), amb onze anys de trajectòria musical, tornen al Suite Festival, on ja van estar en la primera edició de 2015, per presentar el seu nou disc, Un estrany poder. Gregory Porter, sens dubte l'artista de jazz soul més important del moment, guanyador de dos Grammy i amb més de dos milions de discos venuts actuarà el 16 de març per presentar el seu acabat d'estrenar treball Nat King Cole & Em.

El 23 de març serà el torn de Tony Hadley, ex-membre d’Spandau Ballet, que després de recórrer diversos països europeus amb la seva gira Tonight belongs to us portarà el seu directe a Barcelona. El 5 d'abril pren el relleu Norah Jones, la cantautora nord-americana, amb més de 47 milions d'àlbums venuts a tot el món i 9 vegades guanyadora dels premis Grammy, s'estrena al Suite Festival per presentar-nos el seu nou àlbum Day Breaks.

El 7 d’abril, després de dos anys i mig, Luz Casal començarà al Liceu una gira mundial que la portarà als cinc continents. El 27 d'abril tornarà Pablo López - intèrpret, compositor i lletrista- al Liceu. En aquesta ocasió per presentar el seu tercer disc que veurà la llum el proper mes de desembre Camino, fuego, libertad.

El 30 d'abril serà el torn d'Antonio José. S'ha convertit en menys de 3 anys en l'artista emergent pop més important del país. I el 9 de juny Love of Lesbian posaran el punt i final a aquesta quarta edició del Suite Festival.

Suite Festival

Els Amics de les Arts
23 gener 21h

Gregory Porter
16 març 21h

Tony Hadley (ex Spandau Ballet)
23 març 21h

Norah Jones
5 abril 21h

Luz Casal
7 abril 21h

Pablo López
27 abril 21h

Antonio José
30 abril 21h

Love of Lesbian
9 juny 21h