• La formació dirigida per Josep Pons actuarà al Palau el 20 de febrer després de triomfar a la seu de l’ONU de Ginebra el desembre passat
  • Els solistes Davinia Rodríguez, Maria José Montiel, Vincenzo Costanzo, Simón Orfila i la Polifònica de Puig-reig completen el repartiment

Cor i Orquestra del Liceu (© A. Bofill)

Barcelona, 6 de febrer de 2018. El Cor i l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu interpretaran el popular Rèquiem de Giuseppe Verdi el proper 20 de febrer dins el cicle BCN Clàssics al Palau de la Música Catalana, en el cinquè concert de la temporada 2017-2018.

La formació dirigida per Josep Pons actuarà al Palau de la Música després de triomfar a la seu de les Nacions Unides, a Ginebra, en el prestigiós Concert per la Pau i els Drets Humans del passat desembre.

Els solistes Davinia Rodríguez, soprano; Maria José Montiel, mezzo; Vincenzo Costanzo, tenor; i Simón Orfila, baix, completen el repartiment d’aquest concert, així com la Polifònica de Puig-reig, que col·laborarà de nou amb el Cor del Liceu dirigit per Conxita Garcia.

El Rèquiem de Verdi és una de les fites del repertori simfonicovocal de tots els temps. Verdi va escriure aquesta missa entre 1873 i 1874, en la maduresa de la seva carrera, i li va donar un tractament operístic, poc usual en les composicions religioses, que confereix al text litúrgic una transcendència superior a la de qualsevol libretto de les seves òperes anteriors.

Cor i Orquestra del Liceu (© A. Bofill)

Aquesta serà la segona ocasió en què que el Cor i l’Orquestra Simfònica del Liceu participaran al cicle BCN Clàssics. La temporada 2016-2017 van interpretar la cantata Carmina Burana, de Carl Orff, amb totes les entrades exhaurides.

Els propers concerts del cicle BCN Clàssics permetran gaudir de l’Orquestra de Cadaqués, amb Jaime Martín a la batuta i Gabriela Montero al piano en una ocasió i amb Vladimir Ashkenazy a la batuta i Denis Kozhukin al piano en l’altra. Tancarà la temporada la Filharmònica de Berlín en la gira de comiat del seu director titular Sir Simon Rattle.

Rèquiem de Verdi
Palau de la Música
Dimarts 27 de febrer 2018
20h

Compra ara