Barcelona, 2 de desembre de 2016. El Liceu es va sumar un any més a la trentena d’edificis i monuments emblemàtics de Barcelona que van demostrar el seu suport a la lluita contra la SIDA il·luminant de vermell la façana en el Dia Mundial. L’acció forma part de les activitats del projecte social del Gran Teatre.

[[{"fid":"2813","view_mode":"gran","type":"media","attributes":{"height":"472","width":"859","class":"media-element file-gran"}}]]

Des de les 18h i fins passada la mitja nit de l'1 de desembre la façana del Liceu es va tenyir de vermell en la campanya de sensibilització contra el VIH que des de fa vuit anys lideren a casa nostra la Fundació Lluita contra la SIDA i l’Ajuntament de Barcelona.

El Liceu es fa afegir d’aquesta manera a altres espais i monuments de la ciutat com el Palau de la Música, el Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Lliure, la Sagrada Família, la Pedrera o el MACBA, entre molts d’altres, que també es van il·luminar de vermell.

[[{"fid":"2814","view_mode":"gran","type":"media","attributes":{"height":"472","width":"859","class":"media-element file-gran"}}]]