Totes les noticies

El Liceu es connecta al blau

Amb aquest gest el Liceu s’adhereix als més de 30 edificis de Barcelona que van tenyir la ciutat de blau dins de les activitats per conscienciar a la ciutadania sobre l’autisme, un trastorn encara molt desconegut a tots els nivells.

Alguns dels edificis que s’hi adhereixen són la Sagrada Família, el Palau de la Virreina, el Teatre Nacional de Catalunya, Casa Batlló, Hotel W, CosmoCaixa, l’Ajuntament de Barcelona i el Parc Güell, entre d’altres.

Existeixen encara nombrosos mites i tòpics que pesen sobre les persones amb autisme i constitueixen veritables barreres per a la seva plena inclusió social. Per aquest motiu les Nacions Unides, des de l'any 2008, van declarar el dia 2 d'abril com el Dia Mundial de conscienciació sobre l'autisme, un trastorn neurològic que afecta la percepció i el processament cerebral de la informació d’un 1% de la població.

Des de l’associació Aprenem organitzen aquesta jornada amb l'objectiu d'apropar a les persones amb autisme a tothom, afavorir un contacte que ajudi a trencar mites i reivindicar els seus drets.