Totes les noticies

Els barítons Michael Chioldi i Juan Jesús Rodríguez cantaran el rol de Miller

Barcelona, 4 de març de 2019. Els barítons Michael Chioldi Juan Jesús Rodríguez cantaran el rol de Miller a Luisa Miller després que Leo Nucci hagi cancel·lat les seves actuacions per motius personals i de calendari. Michael Chioldi, que cantarà les funcions dels dies 14, 17, 20, 23 i 26 de juliol, torna al Liceu després de ser Carlo Gérard a la fantàstica producció d’Andrea Chénier dirigida per David McVicar la temporada passada. D’altra banda, el baríton Juan Jesús Rodríguez retorna els dies 15, 18, 21, 24 i 27 de juliol després de l’èxit que va compartir sobre l’escenari del Liceu en el concert que va compartir amb el tenor Gregory Kunde l’any 2017.

Michael Chioldi
El nord-americà Michael Chioldi ha esdevingut ràpidament un dels barítons dramàtics més sol·licitats de la seva generació. S’ha guanyat el favor del públic i la crítica per les seves interpretacions dels rols dramàtics de Verdi, Puccini i Strauss. Chioldi ha actuat a gairebé tots els grans teatres d’òpera dels Estats Units, incloent The Metropolitan Opera, San Francisco Opera, Houston Grand Opera, Washington National Opera and Los Angeles Opera. Va debutar al Gran Teatre del Liceu la temporada 2017/18 en el rol de Carlo Gerard a la producció dirigida per David McVicar Andrea Chénier.

Juan Jesús Rodríguez
Considerat una de las veus verdianes internacionals més importants del moment, des del seu debut l’any 1994 Juan Jesús Rodríguez ha encarnat amb gran èxit els rols principals de baríton: Rigoletto, Conte di Luna (Il Trovatore), Germont (La traviata), Rodrigo (Don Carlo), Jago (Otello), Ezio (Attila), Ford (Falstaff), Miller (Luisa Miller), Macbeth, Montforte (I vespri Siciliani), Renato (Un ballo in maschera) o Tonio (Pagliacci) a teatres com la Metropolitan Opera House, Maggio Musicale Fiorentino, Teatro dell'Opera di Roma, Regio di Torino, Massimo di Palermo, San Carlo de Nápoles, Teatro Real, Liceu o Campoamor de Oviedo. Va debutar a la reobertura del Liceu la temporada 1999/2000 amb Turandot de Puccini.