Imagen

Nascut a Munic, estudia cant a la Hochschule für Musik und Theater München. Comença la seva carrera al teatre d’òpera de Saarbrücken, i poc després esdevé membre de l’òpera de Zuric. Després del seu debut a l’òpera de Nova York, l’any 2006, no ha deixat de cantar als principals teatres d’arreu del món com el Teatro alla Scala de Milà, Opéra national de Paris, Wiener Staatsoper, Bayerische Staatsoper de Munic o Royal Opera House de Londres, entre d’altres. L’any 2011 va protagonitzar un concert a piano, amb Helmut Deutsch, a l’òpera de Nova York, un fet que no es produïa des del recital de Luciano Pavarotti de l’any 1994.

El seu repertori inclou òpera italiana, francesa i alemanya, així com lieder francès, anglès i alemany, a més d’oratori i opereta. Les seves actuacions a ciutats com Londres, Nova York o Milà s’han pogut veure arreu del món a través del cinema. El passat mes de juny va debutar el rol d’Otello (Verdi) a Londres, un esdeveniment que va cridar l’atenció a nivell mundial.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2004/05 amb la Missa Solemnis op. 123, i hi ha tornat amb un recital (2013/14) i Andrea Chénier (2017/18). 

Temporada 2023-24

Adriana Lecouvreur ( MAURIZIO )