Diumenge 1 de desembre 2019
de 10 a 19h

ENTRADES EXHAURIDES!

Consulta el llistat de guanyadors/es del sorteig
Guanyadors

El Liceu dona l’oportunitat de descobrir els seus espais més amagats i emblemàtics

Una nova oportunitat per a conèixer els seus espais públics i privats a través d’una ruta gratuïta i oberta a tota la ciutadania. Espais com el fossat d’orquestra, l’escenari, els camerinos o la famosa planta llesca des d’on els artistes accedeixen sovint a l’escenari, cobraran vida gràcies a la visita teatralitzada que el director i dramaturg David Pintó ha ideat per celebrar plegats el 20è aniversari de la reobertura del Liceu.

La jornada, que compta amb la col·laboració de FIATC, pretén donar a conèixer d’una forma amable i festiva els espais públics i privats de l’històric teatre, que compta amb més de 36.000 metres quadrats. Per aquest motiu, durant gairebé tot el diumenge, de 10 a 19h, els visitants podran accedir a l’emblemàtic edifici de la Rambla amb més de 170 anys d’història on cada dia hi treballen més de 300 persones. Els que ja han vingut alguna vegada podran descobrir llocs on normalment el públic no hi té accés i els que encara no han tingut l’oportunitat d’entrar-hi podran sentir la màgia d'aquest històric teatre d'òpera, que obrirà les seves portes de bat a bat perquè tothom pugui tafanejar tota la vida que el fa bategar.

David Pintó ha creat un recorregut que permetrà als visitants descobrir tots “els personatges multicolors i éssers fantàstics que encara ressonen dins el Liceu després d’aquests 20 anys i de centenars de produccions operístiques (Rigoletto, Aida, Carmen, Don Giovanni, Salomé...). No hi ha cap teatre que no tingui el seu propi fantasma i el Liceu no és menys, acull l'espectre dels personatges que l'han fet vibrar i posar el públic dempeus”.

A tenit en compte!

  • Durada aproximada del recorregut 1 hora
  • L'accés es realitzarà per ordre d'arribada
  • L'activitat és pensada per a tota la família i s'habilitarà un espai per deixar els cotxets.
  • Disponible ​recorregut alternatiu per a persones amb mobilitat reduïda.
  • Fins a 6 invitacions per persona.
  • Reserves limitades a l'aforament de l'activitat.

Amb la col·laboració de:

 

 

Agraïments

Teatre Nacional de Catalunya i La Cubana