Juan Diego Flórez (© Gregor Hohenberg / Sony Music Entertainment)

Barcelona, 20 d’octubre de 2020. Un dels tenors més carismàtics del panorama internacional, el peruà Juan Diego Flórez, retorna al Gran Teatre del Liceu els dies 21 i 23 d’octubre a les 20h. Acompanyat pel piano de Cécile Restier, el tenor oferirà dues vetllades plenes de novetats, perles i àries dels rols en què està centrat en l’actualitat. Aquest recital havia de celebrar-se el passat mes de maig i per raons sanitàries es va haver de posposar i dividir en dues sessions per poder ubicar els abonats i espectadors que havien adquirit les seves entrades.

En paraules del propi tenor, “és un programa que funciona estupendament pel Gran Teatre del Liceu: un Teatre que he trepitjat sovint en aquests darrers 20 anys. D’ençà que vaig fer un concert amb Riccardo Muti amb motiu de la reinauguració (amb l’Stabat Mater de Rossini, l’any 1999), he tingut ocasió de cantar títols com ara La cenerentola de Rossini, Lucia di Lammermoor de Donizetti –que va representar el meu debut del rol- i La sonnambula de Bellini. Després d’una selecció de precioses cançons de Beethoven (del qual enguany celebrem el 250è aniversari del seu naixement), Richard Strauss i una autèntica joia com “Ma rendi pur contento” de Bellini, m’endinsaré en una segona part centrada en àries i rols que estic cantant els darrers anys coronant el programa (abans dels bisos) amb “Che gelida manina” de La bohème de Puccini. Crec que agradarà el públic i d’altra banda voldria portar llum en aquests moments foscos per tanta gent”.

Recital Juan Diego Flórez
21 i 23 d'octubre
Més informació

Amb el suport de:
[[{"fid":"15897","view_mode":"miniatura","fields":{"format":"miniatura","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"miniatura","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"class":"media-element file-miniatura","data-delta":"2"}}]]