Totes les noticies

La soprano Keri Alkema cantarà el rol d'Amelia a 'Un ballo in maschera'

Keri Alkema.Barcelona, 7 de setembre de 2017. La soprano Keri Alkema debutarà al Liceu en el rol d’Amelia a Un ballo in maschera els dies 7, 10, 15, 18, 21, 24 i 28 d'octubre en substitució d’Ekaterina Metlova, que s’ha vist obligada a cancel·lar la seva participació per problemes de salut. Alkema, que va cantar en aquesta mateixa producció al Théâtre du Capitol de Toulouse el 2014, té previst cantar properament a Toronto, Dijon i Palm Beach.

La cantant nord-americana va formar-se en diversos programes de joves artistes com el de la Santa Fe Opera o el Music Academy of the West tutelada per Marilyn Horne. Durant la seva carrera ha cantat en teatres com l’English National Opera de Londres, Oper Frankfurt, Canadian Opera Company de Toronto, Seattle Opera, Edmonton Opera, Opéra National Bordeux, Santa Fe Opera, Teatro Municipal de Santiago de Xile o el Théâtre du Capitol de Toulouse.

El seu repertori inclou rols com Magda (La rondine), Vitelia (La clemenza di Tito), Giovanna (Anna Bolena), Amelia (Simon Boccanegra), Tosca, Éboli (Don Carlo), Donna Elvira (Don Giovanni), Cio-Cio-San (Madama Butterfly) o Elisabetta (Maria Stuarda), entre d’altres.