Totes les noticies

Les Ballets de Monte-Carlo arriben al Liceu amb 'Le songe'

Barcelona, 14 de maig de 2018. Les Ballets de Monte-Carlo dirigits per Jean-Christophe Maillot arriben al Gran Teatre del Liceu els dies 16, 17, 18 i 19 de maig amb Le songe, una de les obres més característiques del coreògraf francès. Basat en El somni d’una nit d’estiu de William Shakespeare, Maillot retorna al Liceu després de l’èxit de La belle la temporada 2013/14 i ho fa amb un ballet coral i una escenografia de gran bellesa en les seves estructures geomètriques, obra d’Ernest Pignon-Ernest.

(© Alice Blangero)

Le songe, que representa una síntesi de l’art coreogràfic de Maillot, es divideix en tres universos marcats per tres formes diferents d’estimar: Els artesans d’Atenes, Els atenencs i Les fades, els fullets i els elfs. Tres mons que barregen la música del seu germà, el compositor Bertrand Maillot, amb la de Felix Mendelssohn i la música electrònica del compositor contemporani argentí Daniel Teruggi.

Jean-Christophe Maillot

Recentment guardonat amb el Life Time Achievement Award del Prix de Lausana, el prolífic coreògraf Jean Christophe Maillot ha dotat els Ballets de Monte-Carlo d’un renom internacional gràcies a un repertori de 40 ballets que han passat a formar part del repertori de grans companyies internacionals, com ara els Grands Ballets Canadiens, el Royal Swedish Ballet, l’Stuttgart Ballet, l’American Ballet Theatre, el Béjart Ballet Lausanne o el Ballet del Teatre Bolxoi. Maillot és conegut pel seu esperit obert i per la seva voluntat de convidar coreògrafs d’estils ben variats, introduint així noves creacions per aquesta companyia que formen més de 50 ballarins.

 

Les Ballet de Monte-Carlo
Del 16 al 19 de maig

Compra ara