Vols venir al Liceu?
Vols perdre la por a l’òpera?
Vols viure una nit inoblidable?

Suma’t al Liceu al Territori!
Conferències gratuïtes arreu de Catalunya.
Condicions especials per a grups.

Milers de persones de decenes de poblacions han descobert les produccions del Liceu gràcies a les conferències gratuïtes que s’imparteixen a poblacions de tot Catalunya per petició d’associacions culturals o institucions. Aquesta iniciativa, que està vivint un creixement exponencial, és un pas més en l’afany del Teatre per popularitzar l’òpera i ajudar al públic a desprendre’s d’idees preconcebudes sobre el gènere, tot animant-los a gaudir de la seva màgia d’una forma distesa i atractiva.

Es tracta d’un dels projectes més a l’alça del Teatre, que preveu doblar el nombre de poblacions a curt termini i facilitar que més persones puguin gaudir d’entrades subvencionades que alleugerin l’impacte econòmic de traslladar-se a Barcelona.

Què n’opina el públic?

"La nostra experiència amb la sortida al Liceu va ser del tot positiva. Algú em va dir fins i tot que ara ja es podia morir perquè havia anat al Liceu".
Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila de Sentmenat

"El dia 9 d’octubre de 2015 vàrem poder gaudir d’una gran nit d'Opera al Liceu.
Des de l’Associació de veïns vàrem pensar que Nabucco de Verdi era una gran ocasió per apropar els nostres  socis a l’opera en general i al Liceu en concret. En circumstancies normals el sol fet d’assistir a l’opera ja és una alegria, però l’oportunitat que vàrem tenir de fer vindre el Liceu a Mollet va fer que l’experiència fos mes lluïda, vàrem programar una conferència oberta a tothom al Museu Abelló de Mollet, de mans d’en Pol Avinyó, que va  saber desgranar i il·lustrar molts aspectes de l’opera que sens dubte varen permetre que gaudíssim molt més dels matisos de l’opera el dia de la representació al Liceu.
Sens dubte ha estat una bona experiència i repetirem segur".
Mollet

"Des de la Cerdanya, al Liceu hi havíem anat molt poques vegades. L’experiència ha estat fantàstica i ja tenim ganes de tornar ben aviat".
Puigcerdà

Una vetllada fantàstica. Érem 55 persones, l’autocar ens va deixar a la mateixa porta del Liceu a les 7 en punt, tal com estava previst. Vàrem tenir temps d’acomodar-nos tranquil·lament, de fer fotografies, visitar el saló del miralls, etc. L’obra era del tot encertada perquè l’argument era del tot conegut, amb tot ens va ser molt útil la xerrada prèvia la setmana anterior. Segur que repetirem!"
Biblioteca de Taradell

Amb la col·laboracíó de:

    Liceu al Territori

    681 286 787

    pol.avinyo@liceubarcelona.cat