Totes les noticies

L’Opéra de Paris ajorna el concert de Gustavo Dudamel al Liceu

  • Conseqüentment, la retransmissió en directe del concert simfònic per la plataforma Liceu+ també s’ha vist anul·lada
  • Les dues direccions dels teatres, conjuntament amb el mestre Dudamel, estan treballant per poder anunciar una nova data per aquest concert que iniciava la gira internacional de l’orquestra. Les entrades ja adquirides pels espectadors seran vàlides per aquesta nova cita

Barcelona, 19 de novembre de 2021. A causa d’un cas positiu de covid-19 detectat avui a l’Orchestre de l'Opéra national de Paris, l’Opéra de Paris s’ha vist en l’obligació d’ajornar el concert previst pel diumenge 21 de novembre al Liceu dirigit pel mestre Gustavo Dudamel. Conseqüentment, la retransmissió en directe prevista, el mateix dia, a la plataforma audiovisual Liceu+ també s’ha vist cancel·lada.

Les dues direccions dels teatres, així com el mestre Dudamel, estan treballant per poder anunciar una nova data per aquest concert tan emotiu que iniciava la seva gira internacional. Les entrades ja adquirides pel públic seran vàlides per aquesta nova cita.

Totes dues organitzacions operístiques lamenten profundament la suspensió d’aquest concert simfònic, així com les molèsties que la reprogramació pugui ocasionar. En el context actual de pandèmia segueix sent extremadament important l’execució dels protocols COVID per garantir la seguretat dels espectadors i dels artistes. Una cultura segura ha estat possible durant els mesos més complicats de la pandèmia i des del Liceu seguim treballant perquè això no deixi de ser una realitat. Des del Gran Teatre del Liceu, desitgem una ràpida recuperació a tots aquells afectats i esperem poder celebrar conjuntament aquest concert tan especial el més aviat possible. Gràcies a tot/es per la comprensió.