Reglament General de Protecció de Dades

< Tornar

El nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) us dona el control sobre les vostres dades personals:

  • Trobareu totes les vostres dades i la informació personal en un sol lloc
  • Podeu gestionar el tipus d'informació que voleu que us enviem
  • Podeu recuperar totes les vostres dades, quan vulgueu

En el cas que no vulgueu rebre les nostres comunicacions, podeu tramitar-ho a la vostra Zona Personal a liceubarcelona.cat o també podeu comunicar-nos-ho mitjançant correu electrònic a RGPD@liceubarcelona.cat indicant noms i cognoms i cal que hi adjunteu la fotocopia del Document Nacional d’Identitat o qualsevol altre document identificador i una sol·licitud d’oposició.

En qualsevol moment podreu exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, limitació i, si escau, portabilitat o cancel·lació, per escrit i indicant les vostres dades personals a RGPD@liceubarcelona.cat.

Política de Privacitat

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable del tractamentFUNDACIÓ DEL GRAN TEATRE DEL LICEU
Finalitat

- Gestió de la compravenda de entrades per a espectacles.

-Tractament amb finalitats comercials, enviament d’ofertes, informació i propostes comercials després de l'elaboració de perfils dels usuaris, per determinar què pot ser del seu interès.

LegitimacióRelació contractual entre el LICEU i l’usuari en la compra d’entrades i consentiment de l’interessat en la resta de tractaments
DestinatarisLes seves dades seran tractades exclusivament pel LICEU, a excepció d’ aquells casos en els que la comunicació de les seves dades a tercers sigui necessària per a poder complimentar la finalitat directament relacionada amb l’ organització, pagament, acomodació i assistència a l’ espectacle contractat.
Conservació de los dadesFins la finalització del servei o existeixi l’ obligació legal
Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’ explica en la informació addicional.

Presentar una reclamació davant l’ Autoridad de Control (apdcat.gencat.cat).

Informació addicional

Pot consultar la informació addicional i a l’apartar “Informació addicional sobre protecció de dades” que trobarà en aquesta mateixa pàgina web.

http://www.liceubarcelona.cat/ca/avis-legal

INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Qui és el responsable de tractament de les seves dades?

Identitat
FUNDACIÓ DEL GRAN TEATRE DEL LICEU. CIF: G-60754223
Inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya en data 21/12/1994 amb el número 851.

La Rambla núm. 51-59, Barcelona (08002)
93.485.99.00
RGPD@liceubarcelona.cat

Delegat de Protecció de Dades
SEGURDADES SL dpo@liceubarcelona.cat​

Amb quina finalitat tractem les seves dades?
  • Gestió de la compravenda d’entrades i realització d’ enquestes d’opinió i satisfacció.
  • Enviament de comunicacions comercials i promocionals.
  • Creació de perfils dels nostres usuaris per poder ajustar els continguts, activitats i promocions que oferim de manera personalitzada.

    Per tant, les nostres comunicacions s'ajusten a les preferències, interessos i perfils de cada usuari amb l'objectiu de proporcionar un valor afegit i garantir la presentació de continguts d’alta qualitat que s'adaptin als seus gustos i interessos.

    És important destacar que en cap moment la creació de perfils ni les comunicacions personalitzades tenen cap impacte legal sobre els nostres usuaris, ni exerceixen influència similar. Simplement, la seva finalitat és millorar la qualitat i l'eficàcia de les nostres comunicacions i accions.

Quina és la legitimació del tractament de les seves dades?
  • Relació contractual entre el LICEU i l’usuari en el moment de la compra d’ entrada per l’ espectacle. Per a completar el procés de compra és obligatori que ens faciliti les dades personals que li demanin. Si no ens facilita les seves dades personals, el procés de compra no podrà ser completat.
  • El seu consentiment lliure, específic, informat, inequívoc.
A quins destinataris comuniquem les seves dades?Les seves dades seran tractades exclusivament pel LICEU amb l’ excepció següent: les dades que ens proporcioni podran ser comunicats a terceres entitats pel compliment de finalitats directament relacionades amb l’ organització dels espectacles a dalt indicats entre el LICEU i el cedent de les dades, com a l’ empresa que s’encarregui de la gestió de venda d ‘entrades, per a les gestions de cobrament i pagament de les entrades així com a les entitats i organismes amb els que existeixi obligació legal de cessió. No es produirà transferències a tercers països fora de la Unió Europea sense el seu consentiment.
Quan de temps conservem les seves dades personals?Les dades personals que ens faciliti es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per a mantenir la finalitat del tractament, o quan sigui necessari conservar-les per raó d’ obligacions legals. Quan la conservació ja no sigui necessària, es suprimiran amb les mesures de Seguretat adequades per a garantir la seudonimització de les dades o la seva destrucció total.
Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?
  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment;
  • Dret a accedir, rectificar i suprimir les dades;
  • Dret de limitació de l’ ús o oposició del tractament de dades;
  • Dret a presentar una reclamació davant la Autoridad de Control (apdcat.gencat.cat), si considera que el tractament no s’ ajusta a la normativa vigent.

Descarregui tots els models d’ exercici de drets aquí.

Dades de contacte per a exercir els seus drets:

La Rambla 51-59 (08002 Barcelona)
DPO: SEGURDADES SL dpo@liceubarcelona.cat​