Projectes finalistes

Cada temporada proposem nous projectes i seguim desenvolupant projectes consolidats que reforcen els nostres objectius vinculats a qualitat artística, àmbit educatiu i social, i difusió i projecció de l’òpera. Unes propostes de valor que permeten construir una relació d'acord amb les vostres necessitats i objectius.

Liceu al territori

Aapropar l’òpera i el Liceu al màxim número de ciutadans. Conferencies al territori i la possibilitat d’assistir a una funció al Liceu.

Liceu a la Fresca

Un projecte de territori i accessibilitat a nous públics. L’òpera s’acosta gràcies a les noves tecnologies perquè tots en puguem gaudir.

Nit d’òpera

Una fórmula exclusiva per realitzar una acció de marca.

El Petit Liceu

Una programació amb segell propi, adreçada al públic infantil i juvenil des de l’àmbit escolar o familiar.

Projecte audiovisual

Garantir la perdurabilitat de la qualitat artística del Teatre i el seu prestigi internacional: gravacions, òpera en cinema i innovació tecnològica.

Òpera

Des de la temporada operística completa fins a un títol concret, amb el vostre suport garantiu la seva posada en escena i una qualitat artística basada en l’excel·lència.

Dansa

La temporada de dansa configurada per companyies de renom, també necessita del vostre suport per seguir apropant espectacles únics.

Gira Cor i Orquestra

Una manera de contribuir en l’excel·lència artística dels cossos estables del Teatre, tot afavorint la seva ampliació de repertori i apropant el Liceu a altres municipis.

Visites escolars

L’accés a la cultura des d’una primera etapa i en el transcurs de tot el cicle escolar és clau per al desenvolupament de la persona i per fomentar la seva sensibilitat artística.

Departament de Patrocini i Mecenatge del Teatre està a la vostra disposició per atendre-us i convidar-vos a descobrir el Liceu i el seu Programa de Patrocini i Mecenatge.