Totes les noticies

Novetats en els abonaments del 20è aniversari

Barcelona, 12 de març de 2019. En el marc del 20è aniversari de la reobertura del Teatre, es presenten una sèrie de novetats en la política d’abonaments que inclouen una nova estructuració de torns i descomptes per a tots els abonats, tant per als que renoven el seu compromís com els que aposten per primera vegada pel Teatre. El Liceu posa fàcil l’accés a la força de l’òpera, la dansa i els concerts d’aquesta nova temporada 2019/20 amb una proposta amb més facilitats que es podran adquirir a partir de l’1 d’abril directament al web o al 902 787 397.

Giselle (© Laurent Liotardo)

El nou sistema d’abonaments s’estructura en torns de 12, 9, 6 i 3 títols, que integren la modalitat tradicional de butaca fixa amb un nou descompte per a tots els abonaments. En el cas del torn de 12 funcions, l’abonat comptarà amb un 25 % de descompte i, en el cas de 9 i 6 funcions, d’un 20 %. En aquesta nova proposta també s’inclou l’abonament popular, un abonament que acosta de manera encara més avantatjosa el públic a la nova temporada dels 20 anys, ja que compta amb un 35 % de descompte per a un dels torns de 6 funcions i tots els de 3. Com sempre, els abonaments populars són la millor opció per a aquells que volen experimentar per primera vegada el gènere operístic.

Els abonaments flexibles passen a abonaments a la carta, que comptaran amb un 10 % de descompte a partir de la tria de tres espectacles de la nova temporada, sense cap tipus de limitació en els gèneres. Pel que fa als abonaments, es manté el de dansa, que inclou els tres espectacles de dansa amb un 20 % de descompte, i el d’El Petit Liceu, que ofereix un 20 % de descompte en la compra de quatre o més entrades del mateix o de diferents espectacles d’El Petit Liceu.

Els avantatges dels abonats, a més de l’estalvi en la compra, també inclouen la possibilitat de fer el canvi en alguna de les funcions de l’abonament —dos canvis en l’abonament de 12 i 9 funcions i un en el de 6—, comprar addicionalment entrades amb el 20 % de descompte durant tota la temporada i el nou servei de Butaca Lliure, que dona la possibilitat als abonats de posar a la venda entrades de l’abonament que no es puguin fer servir. El preu l’estableix l’abonat amb un topall del preu màxim de l’entrada i amb un reemborsament del 50 % en el cas de venda.  

Els menors de 35 anys també comptaran amb novetats aquesta temporada 2019/20. El mes d’octubre passat s’estrenava #LiceuUnder35, una sessió exclusiva per a menors de 35 anys a un preu únic de 15 € que també incloïa altres serveis, com ara food stands o DJ al Foyer. A partir del setembre de 2019, els menors de 35 anys també podran adquirir entrades a un preu únic de 30 €, a partir de 15 dies abans de cada estrena. Els estudiants menors de 29 anys també poden comprar les entrades a un preu únic de 20 € si fan la compra a les taquilles del Teatre tres hores abans de l’inici de la funció. Una facilitat més per acostar l’òpera als joves que consolida el journey del nou públic des d’El Petit Liceu fins a l’adquisició d’un abonament.

© Paco Amate.