Programa social

El Liceu o és social o no serà

El Projecte Social del Gran Teatre del Liceu vol donar resposta a la missió del Teatre exposada en els estatuts de la Fundació i que està basada en “...promoure i executar totes aquelles iniciatives que reverteixin en el foment i potenciació de la cultura i més específicament, de l’operística...”. Tanmateix, intenta donar resposta a una de les bases en que es va fonamentar el Pla Estratègic i de Viabilitat 2014-2017: “El Liceu o és social, o no serà” i “El Liceu ha de retornar a la societat, allò que la societat li dóna” fent vàlid el lema “Tots som Liceu”.

 

 

Amb aquests objectius, el nou projecte ha revisat i reorganitzat moltes de les activitats que el Teatre ja feia i inclou moltes de les quals s’han desenvolupat en els darrers tres anys, o estan apunt de ser implementades.

El Teatre ha presentat ara aquesta nova estructuració una vegada ha comprovat que el que va iniciar fa tres anys està donant el resultat esperat i l’aval dels usuaris que avalua el Liceu com un equipament molt més social del que era fa tres anys.