Dijous 25 de gener de 2018. La Comissió Executiva del Gran Teatre del Liceu va aprovar ahir la convocatòria del concurs per proveir el càrrec de Director/a General de la seva Fundació. Les bases s’han fet públiques avui al seu web (consultar-les aquí).

La convocatòria romandrà oberta fins el 16 de febrer de 2018 i els interessats han de presentar la documentació requerida a l’atenció del President de la Fundació del Gran Teatre del Liceu (La Rambla, 51-59, 08002 Barcelona) indicant en el sobre “Convocatòria Direcció General del Gran Teatre del Liceu. Confidencial”.

El Gran Teatre del Liceu comptarà, des de l’inici del procediment de la selecció, amb la col·laboració d’una empresa especialitzada en processos de selecció i avaluació de candidats, la qual analitzarà les sol·licituds presentades aplicant els criteris de valoració indicats en les bases publicades.

Al final del procés de selecció, la Comissió Executiva elevarà una proposta al Patronat de la Fundació, que és l'òrgan encarregat de decidir el nomenament. 

Podeu consultar les bases completes AQUÍ. 

(A. Bofill)