La petita flauta màgica

Adaptació de l'òpera 'Die Zauberflöte' de Mozart feta per Comediants

L’ocellaire Papageno es converteix en l’eix de l’acció. Ens explicarà les aventures que passa, juntament amb el príncep Tamino, per mirar de salvar la princesa Pamina, que està presonera al castell de Sarastro. La Reina de la Nit, mare de la princesa, els dona una flauta màgica i un carilló, que els ajudaran en els moments de perill.

Escoltarem la veu de soprano (Pamina, Reina de la Nit), de tenor (Tamino, Monostatos), de baríton (Papageno) i de baix (Sarastro), acompanyats per dos músics (piano-celesta i flauta travessera-piccolo). La guia didàctica conté l'argument i la lletra de les àries. Inclou una biografia de Mozart i una sèrie d'activitats per a cada cicle de l'educació primària.

"Som davant d’una obra on la raó, l’amor, el coratge i la lleialtat s’enfronten, lluiten i, finalment, guanyen contra l'instint, la por, la tirania i la submissió"
Joan Font

desembre 2017

4dilluns10:45
4dilluns12:45
12dimarts11:00
15divendres11:00

Durada aproximada 75m

Informació d'interès

Edad recomanada

A partir de 6 anys.

A qui va adreçada?

Educació Primària Cicle inicial, mitjà i superior.

Guia didàctica

La guia didàctica conté l'argument, escena per escena, de l'obra i la lletra de les àries que canten durant l'espectacle. Així mateix, inclou una breu biografia de Mozart i una sèrie d'activitats didàctiques per fer a l'aula, dissenyades específicament per a cada cicle de la primària.

Descarregar aquí

Sessió de formació per al professorat*

Dijous 9 de novembre de 2017 de 17:30h a 19h

*(Sí l’aforament és de mínim 15 persones)