SARA BARAS

Un tribut als milers  de persones que han fet realitat el somni de Vicente i Anna Ferrer 

La bailaora gaditana Sara Baras torna, després de més de 10 anys, al Gran Teatre del Liceu per ballar en una nit única i emotiva, amb el seu flamenc més apassionat.

Sara i altres artistes uneixen així el seu art a la solidaritat en un espectacle que ret homenatge a la tasca humanitària que va iniciar  fa 50 anys el cooperant Vicente Ferrer a una de les zones més pobres del sud de l’Índia.

Un tribut als milers i milers de persones que, al llarg d’aquest anys, han fet realitat el somni de Vicente i Anna Ferrer  i que, amb la seva generositat, han tornat la dignitat a milions de persones a l’Índia.

TVE  enregistrarà aquest espectacle per a la seva retransmissió en diferit  el proper 27 de juliol a La 2.

FILA ZERO
Si no pot assistir a la Gala, pot contribuir al projecte "Donar Salva Vides" (#DonarSalvaVidas) per assegurar l'atenció i tractament a l'Hospital de Bathalapalli a 136 nens i nenes amb talassèmia, una malaltia de la sang que requereix transfusions periòdiques per mantenir els nivells d'hemoglobina o un trasplantament de medul·la òssia.

També pot realitzar la seva donació a través de transferència al compte ES30 2100 3331 9622 0009 6273 indicant el concepte "Talasemia".

 

juliol 2019

19divendres22:00