PASTORA SOLER

Concert ajornat al 29 de gener 2021

Atesa la multitud de sol·licituts rebudes pels espectadors d'aquest concert hem decidit canviar la data del concert de PASTORA SOLER del dimecres 27 de gener al DIVENDRES 29 DE GENER DEL 2021.

Les entrades ja adquirides són vàlides pel nou espectacle, respectant així l'hora i la localitat que disposa. No necessita fer cap tràmit. En el cas de no poder assistir a la nova data, li oferim diverses opcions:

  • Un voucher (val) pel valor de les seves entrades, intercanviable per a qualsevol dels concerts del 22 Festival Mil·lenni, amb validesa de dos anys a partir de la data de la seva expedició. Per a adquirir-ho, si us plau, empleni aquest formulari.
  • Devolució de l'import: Per a sol·licitar-ho, si us plau, empleni aquest formulari.

Si us plau, recordi que totes dues opcions s'han de sol·licitar abans de 14 dies. (fins a l'1 de juliol de 2020).


Preguem disculpin les molèsties.

 

'Aunque me cuesta la vida', avançament del que serà el seu onzè disc

Dir que Pastora Soler aconsegueix superar-se en cada nou tema que presenta és redundar en el que és evident. Cantar millor que Pastora Soler és més que complicat. A "Aunque me cueste la vida", avançament de què serà el seu onzè disc d'estudi quan s'acosta perillosament a complir 25 anys de carrera, torna a demostrar que el seu instrument natural està més que engreixat, afinat i controlat. Només que des de fa un temps no el preocupa arribar encara més alt (pràcticament perquè és impossible), sinó en seguir obrint el ventall de tessitura, trobar detalls en racons que potser, encara que sembli mentida, no hi havia aprofundit. El que es diu al sud, aquesta dona cada any canta amb més gust.

"Aunque me cueste la vida" és un pas més enllà en el seu maneig de la professió perquè, encara que alguna vegada havia fet els seus primers passos com a compositora, el seu grau d'implicació i perfecció com a autora ha arribat a al punt que el tema amb el qual es llança a presentar el seu nou disc hagi estat compost per ella, al costat de Lorena Gómez (guanyadora de l'edició 2016 d'OT) i David Santiesteban, a l'marge de produït per Pablo Cebrián. "Aunque me cueste la vida" és una balada amb sentiment i emoció, on inclou reminiscències personals que no passen inadvertides per a qualsevol que la senti, acompanyada d'una secció de cordes amb violins, violes i violoncel. Un tema valent i positiu, on es promet a si mateixa no tornar a ser la seva pròpia enemiga, amb extractes realment aclaparadores: "Em sento viva, gaudeixo cada nova albada, gaudeixo de l'hivern, de el sol a la pell ... de ser tan només meva ".

Amb aquest tema, Pastora Soler avança el que serà el seu nou disc, previst per a la tardor, quan encara no ha acabat la gira de l'anterior treball, "La calma" i just a l'any d'editar el seu últim disc en directe.

Organitza
Concert Studio

 

gener 2021

29divendres21:00comprar