OFF LICEU

La música d'avui al Foyer del Liceu

El Gran Teatre del Liceu presenta la quarta edició del cicle de concerts Off Liceu – Diàlegs musicals, una nova oportunitat per conèixer les últimes creacions de compositors nacionals actuals.Acompanyats de diferents formacions musicals, audiovisuals i poètiques, i amb la veu com a nexe en comú, els creadors estaran presents a la sala per generar un posterior debat enriquidor que permeti al públic tenir una visió polièdrica de la realitat musical d’avui.

Consumició de cervessa Damm, aigua Veri o Mistinguett Sparkling inclosa en l'entrada. 

març 2020

6divendres20:00

Informació d'interès

Compositor Laura García Olalla
Obra Cuestión de pelotas
Intèrprets Anna Crexells, piano; Inés Moraleda i Laura García Olalla, mezzosopranos

Compositor Joan Arnau Pàmies
Obra Lied
Intèrprets Jessica Aszodi, soprano; Marc Horne, flauta; Joan-Martí Frasquier, saxo; Joan Arnau Pàmies, piano i electrònica en viu.

Compositor Andreu Gallén
Obra Daughters of Bilitis
Intèrprets Andreu Gallén, piano; Elena Gadel i Anna Moliner, sopranos

Presentació Anna Pérez Pagès, periodista i directora del programa Àrtic de BTV

Coordinació artística Jordi Pérez Solé 

 

Biografies

Laura García Olalla
Graduada com a compositora i cantant lírica a l’Esmuc. Les seves obres són guardonades amb diversos premis i el seu projecte de final de carrera de cant obté una distinció al certamen estatal de l’Injuve. Tant en el vessant creador com en el d’intèrpret, la seva gran preocupació és recuperar la comunicació amb el públic, tan oblidat i menystingut per la música erudita europea dels segles XX i XXI.

Joan Arnau Pàmies
Compositor, pianista i investigador musical. Els quartets Arditti i Jack, Fonema Consort, Ensemble Dal Niente, ensemble recherche, loadbang i BCN 216 han interpretat les seves obres en festivals de música de creació d’arreu del món. Pàmies també és doctor en Composició i Tecnologia musical per la Universitat de Northwestern (Evanston, Illinois).

Andreu Gallén
Pianista, director musical i compositor. Estudia a l’Esmuc, a la Universidad de Alcalá de Henares i al Koninklijk Conservatorium de Brussel·les. Alguns dels espectacles musicals en què ha participat han estat Cabaret; Requiem for Evita; Scaramouche; Mar i Cel; Liceistes i cruzados; T’estimo, ets perfecte... ja et canviaré, o La vampira del Raval, entre d’altres. Actualment és director musical de La Jaula de las Locas i de Maremar.