OFF LICEU

Espectacle cancel·lat

En el context actual d'expansió del virus COVID-19 i el conseqüent estat d’alarma, el Gran Teatre del Liceu es veu obligat a cancel·lar el cicle de concerts OFF Liceu.
Si tenies entrades per a aquest espectacle, AQUÍ trobaràs les opcions que t'oferim.

 

La música d'avui al Foyer del Liceu

El Gran Teatre del Liceu presenta la quarta edició del cicle de concerts Off Liceu – Diàlegs musicals, una nova oportunitat per conèixer les últimes creacions de compositors nacionals actuals.Acompanyats de diferents formacions musicals, audiovisuals i poètiques, i amb la veu com a nexe en comú, els creadors estaran presents a la sala per generar un posterior debat enriquidor que permeti al públic tenir una visió polièdrica de la realitat musical d’avui.

maig 2020

29divendres20:00Cancel·lada

Informació d'interès

Compositor José Río-Pareja
Obra Paz perpetua
Intèrprets Mercedes Gancedo, soprano; Hugo Bolivar, contratenor; Bartolomé García, clarinet; Robert Seara, saxo; Blai Navarro, acordió

Compositor Daniel Muñoz-Osorio
Obra Teres(ot)
Llibret / escena Jordi Pérez Solé
Intèrprets Elías Benito Arranz, baríton; Barcelona Modern Ensemble. Xavier Pagès-Corella, director musical; David Casanova, piano; Takao Hyakutome, Violí; Mònica Marí, cello

Compositor Xavier Bonfill
Obra Blue Girl Nice Day
Intèrprets Marta Garcia Cadena, soprano; Marta Valero, mezzo; Carles Prat, tenor; Tomàs Maxé, baríton; Antonio Fajardo, baix; Xavier Bonfill, electrònica en viu.

Compositor Marc Timón
Obra Apologia i escarni de l’estupidesa humana
Intèrprets Marc Timón, piano; Elena Tarrats, soprano; Toni Vinyals, tenor; Vassil Lambrinov, violí i Alba Haro, violoncel

 

Coordinació artística Jordi Pérez Solé 

 

Biografies

José Río-Pareja
Professor de composició a l’Esmuc des del 2007. És doctor en Composició per la Universitat de Stanford (2002-2007) i ha obtingut els títols superiors de Composició i Direcció al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Les seves obres han estat guardonades en nombrosos certàmens nacionals i internacionals. Ha rebut encàrrecs de l’Orquesta Nacional de España, l’ensemble recherche, Arditti Quartet, Trío Arbós, Sonido Extremo i la Kebyart Ensemble, entre d’altres.

Daniel Muñoz-Osorio
Es forma al Conservatori Superior del Liceu, on estudia piano amb Michel Wagemans i composició amb Benet Casablancas, i posteriorment a la Universität für Musik und darstellende Kunst de Graz amb Beat Furrer i Gerhard Nierhaus. Rep la menció d’honor del Premio Jóvenes Compositores de la Fundación SGAE-CNDM 2016 i el Premi Extraordinari de Composició 2017 del Conservatori del Liceu. La seva música s’ha interpretat a Espanya, el Regne Unit, Àustria i els Països Baixos.

Xavier Bonfill
Compositor resident a Copenhagen, on actualment estudia un màster en Composició a la Royal Danish Academy of Music, amb Jeppe Just Christensen, Niels Rosing-Schow i Hans Peter Stubbe Teglbjærg. En la seva obra crea una espècie de diàleg amb diversos mitjans i disciplines artístiques entre text, imatge i sons acústics i electrònics.

Marc Timón
Nascut el 1980, Marc Timón és considerat un dels compositors catalans més brillants, actius i premiats de la seva generació. Compositor, director d'orquestra i intèrpret de piano i tible, és un músic eclèctic que combina la composició de música per a cinema i televisió, musicals i documentals amb l’obra simfònica, de cambra i coral per a concert, la música moderna i la cobla.