OFF LICEU (cancel·lat)

Espectacle cancel·lat

El Gran Teatre del Liceu s’ha vist obligat a suspendre la seva programació artística fins el 26 de març degut al nou estat d’alerta anunciat avui per la Generalitat de Catalunya respecte la situació del COVID-19.

Aquesta modificació en el protocol executat fins ara, obliga al Liceu a cancel·lar l’activitat artística amb un aforament superior a 1.000 persones. Tot i que en el cas de l'OFF LICEU es tracta d’un aforament inferior a les 1.000 persones, la restricció de reduir l’aforament a un terç per seguir la mesura preventiva, impossibilita poder acollir aquest esdeveniment durant els 15 dies de l’estat d’alerta anunciat. 

El Gran Teatre del Liceu es posarà en contacte amb totes aquelles persones que es vegin afectades per la suspensió de l’activitat artística per informar-los de totes les opcions.

Més informació

març 2020

20divendres20:00

Informació d'interès

Compositor Lula Romero
Obra Korrektur
Intèrprets Laia Prat, soprano; Joaquin Arrabal, contrabaix; Lula Romero, electrònica en viu

Compositor Raquel García-Tomás
Obra Chansons Trouvées
Intèrprets Rodrigo de Vera, piano; Josep Ramon Olivé, baríton

Compositor Paco Viciana
Obra El compositor
Llibret / escena Jordi Pérez Solé
Intèrprets Paco Viciana, piano; Alba Bosch, soprano; Eduard Mas, tenor; Ferran Masip, audiovisuals.

 

Biografies

Lula Romero
En les seves obres acústiques i electròniques, Lula Romero explora la relació de forma, espai i material sonor en relació amb les teories i pràctiques d’igualtat social i feminisme. Romero ha estat guardonada amb els Premis Giga-Hertz Produktionsprei 2014, els premis-beca de composició de Berlín 2015 i 2012, el Berlin-Rheinsberger Kompositionspreis 2011, així com la residència Centro Tedesco di Studi Veneziani 2017.

Raquel García-Tomás
Compositora especialitzada en la creació interdisciplinària i col·laborativa. Ha col·laborat amb l’English National Ballet, la Royal Academy of Arts o el Dresdner Musikfestspiele, i ha estat compositora convidada del Sampler Sèries de L’Auditori (2015/16). En òpera i teatre destaca la seva participació en produccions com Dido Reloaded / Go, Aeneas, Go!; Büro für postidentisches Leben; disPLACE; Balena blava, i Je suis narcissiste (temporada 2018/19 del Teatro Real i del Teatre Lliure).

Paco Viciana
Ha compaginat els seus estudis musicals clàssics amb una gran varietat d’ampliacions acadèmiques com ara el jazz o la musicologia. La seva gran passió és la composició: ha creat més de 280 obres de gèneres tan diversos com la simfonia, l’oratori o la música cinematogràfica. Entre d’altres premis, ha estat guardonat amb el Premi Max o el Premi Manel Saderra. Podem trobar la seva música en més d’una trentena de treballs discogràfics.