IT DANSA

  

Al Teatre-Auditori de Sant Cugat

IT Dansa torna al Teatre Auditori de Sant Cugat amb l’energia i l’entusiasme que caracteritzen aquesta jove companyia nascuda com un projecte pedagògic de l’Institut del Teatre de Barcelona l’any 1998, amb la finalitat d’afavorir el perfeccionament i la professionalització de joves ballarins i ballarines.

El repertori inclou un programa amb dues coreografies que es van estrenar al Festival Grec de Barcelona 2018. Una d’elles és Kaash, de l’aclamat Akram Kahn, i l’altra és The prom, de Lorena Nogal, qui va ser membre d’IT Dansa. Kaash és una peça exigent que requereix molta tècnica, rigor, precisió i potència física, però que transmet una gran espiritualitat. D’altra banda, la creació de Lorena Nogal és molt teatral i reflecteix, alhora, la nostàlgia i les incerteses de la joventut amb pinzellades d’humor, enyorança i fragilitat. El programa inclou també In Memoriam, de Sidi Larbi Cherkaoui, peça que juga amb les carícies i els cops. La seva última coreografia és Whim, d’Alexander Ekman, una peça que mostra el caos de la societat moderna.

Fitxa artística

Kaash

Coreografia
Akram Khan
Música
Nitin Sawhney
Escenografia
Anish Kapoor
Vestuari
Kimie Nakano
Confecció de vestuari
Paca Naharro
Il·luminació
Aideen Malone

The prom

Coreografia
Lorena Nogal
Música
Collage musical dels anys 80
Composició musical
Manuel Rodríguez
Escenografia
Lorena Nogal
Vestuari
Manuel Rodríguez i Lorena Nogal
Il·luminació
Víctor Cuenca

WHIM Fractured Fairytale

Coreografia
Alexander Ekman
Música
Antonio Vivaldi, 'L’inverno' de Le quattro stagioni; Edmundo Ros, Bolero; i Nina Simone, My baby just cares for me.
Vestuari
Alexander Ekman
Il·luminació
Alex Kurth

març 2020

14dissabte18:00comprar

Informació d'interès

Guia didàctica

Descarrega't AQUÍ el dossier pedagògic amb tota la informació detallada del programa, biografies i informació complementària de les coregrafies.