TURANDOT

Si ets menor de 35 anys t'ho posem fàcil per venir a l'òpera

Vine a veure l'òpera Turandot de Puccini al preu únic de 15€.
A la venda el 5 de setembre 2019 a les 16h.

Si tens menys de 35 anys vine a l'òpera per 15€

Turandot + DJ al Foyer + Food stands 

Liceu Under 35 és un nou producte adreçat exclusivament a joves menors de 35 anys, que podran assistir a la preestrena de l’espectacle inaugural adquirint qualsevol localitat del teatre a un preu únic de 15 euros

Una nit en què es podrà gaudir no només de l’òpera Turandot de Giacomo Puccini, sinó també d’una sessió en directe amb DJ al Foyer fins a la mitjanit, de Food Stands instal·lats al Saló de Miralls i al Foyer, i tot acompanyat d’un còctel de benvinguda. Una experiència de més de 5 hores de música que se celebrarà dos cops cada temporada i que vol anar més enllà de l’òpera i acostar-la a les noves generacions.

18:45h Obertura portes + cocktail benvinguda
20h Inici de l'òpera Turandot de Puccini
21:15h Entreacte (30 minuts) + Food Stands
22:40h Final funció. Food Stands + DJ al Foyer

Serà imprescindible acreditar l’edat a l’entrada amb el DNI.
Podran assistir a la funció els joves nascuts fins a l'any 1984 (inclòs).
Espectacle no recomanat per a menors de 15 anys.
Els menors de 14 anys hauran d'assistir acompanyats d'un adult menor de 35 anys.
La consumició als Food Stands no està inclosa al preu de l'entrada. 

Amb el suport de:

Tres enigmes desvetllats per un príncep sense nom: l’esperança, la sang i Turandot. Tres personatges clau per entendre el sentit del melodrama en clau pucciniana: Calaf, Liù i Turandot.

Exactament vint anys després de la reinauguració del Liceu amb Turandot (7 d’octubre del 1999), la “princesa de gel” torna al teatre de la Rambla sota la pell de la gran Iréne Theorin en el primer repartiment i de Lise Lindstrom (debutant al Liceu) en el segon. Al seu costat, Jorge de León, Gregory Kunde, Ermonela Jaho i Anita Hartig en dos repartiments de luxe.

L’última i pòstuma òpera de Puccini —acabada per Franco Alfano—, estrenada al Teatro alla Scala de Milà el 1926, és també el títol amb el qual debuta com a director d’escena el videoartista Franc Aleu.

Un espectacle visualment fascinant en la seva concepció escenogràfica i amb un vestuari espectacular, en què la llum juga un paper fonamental al servei d’una òpera tardoverista i innovadora en molts aspectes.

Turandot

Dramma lirico en tres actes i cinc quadres. Llibret de G. Adami i R. Simoni completat per F. Alfano. Estrena absoluta: 25/04/1926, al Teatro alla Scala de Milà. Estrena a Barcelona: 30/12/1928, al Gran Teatre del Liceu. Darrera representació al Liceu: 31/07/2009. Total de representacions al Liceu: 71.

octubre 2019

5dissabte20:00

Primer acte 33m
Pausa 5m
Segon acte 46m
Entreacte 30m
Tercer acte 40m

Durada total aproximada 2h 40m